• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yaşanlar bakabilir mi?

tepe92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
25
10
3
33
Merhaba hanımlar. Sanırım ben de hayatımda ilk defa kimyasal gebelik yaşıyorum. Regl gecikmemin 3.gününde kaset testimin pozitif çıkması sonucu kanda 85 betahcg cıktı. 2 gün sonra 195 cıktı ve doktor güzel bi artış dedi. Ama bugün 183 e düşmüş. Henüz doktorla konuşmadım ama sonuç belli gibi. Regl şuan 7 gün gecikmiş durumda. Bi karın ağrım vs de yok. Deneyimleyen kadın arkadaşlarım neler yaşadıklarını paylaşabilir mi? Yükselme olmayacak biliyorum ama ümit var mıdır?

Eklentiler

• IMG_6380.webp
    IMG_6380.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 16
Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 117 idi regle 2 gün kala sonra 5-6 gün sonra kanamam başladı.
Tekrar kan testine gitmemiştim yani takip etmiyordum. Acile gittim ordan kadın doğuma doktorum kimyasal gebelik geçirdigimi ve rahimin temiz dedi. Eşin sigara içiyormu diyede sordu. Sağlıksız bir embriyo dedi bana. Bunları yaşadım bu ay insllah tekrar hamile kalırım ama sağlıklı olur inşallah 🙏🏼
Rabbim sanada tez vakitte sağlıklı bebek nasip etsin. Üzülme herşeyde vardır bir hayır Rabbim ol derse olur inşallah sağlıcakla kal.

Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 117 idi regle 2 gün kala sonra 5-6 gün sonra kanamam başladı.
Tekrar kan testine gitmemiştim yani takip etmiyordum. Acile gittim ordan kadın doğuma doktorum kimyasal gebelik geçirdigimi ve rahimin temiz dedi. Eşin sigara içiyormu diyede sordu. Sağlıksız bir embriyo dedi bana. Bunları yaşadım bu ay insllah tekrar hamile kalırım ama sağlıklı olur inşallah 🙏🏼
Rabbim sanada tez vakitte sağlıklı bebek nasip etsin. Üzülme herşeyde vardır bir hayır Rabbim ol derse olur inşallah sağlıcakla kal.
genelde sonraki aylarda oluyomus sağlıklı rahim hazırlanmıs demekmiş. Umarım sizinde Allah kucağınızı boş bırakmaz 🙏🏻

ocak ayında kimsayal gebelik yaşadım beta artışı takip eden 3 günde güzeldi ama sonradan yavaş artmaya başladı benim sonrasında da kanamayla beraber düşük yaptım zatem şu an tekrar hamile olduğumu öğrendim bakalım umarım hayırlısıyla sağlıklı gebeliklik siz yinede takip edin tekrar umarım en sağlıklı şekilde yükselir

ocak ayında kimsayal gebelik yaşadım beta artışı takip eden 3 günde güzeldi ama sonradan yavaş artmaya başladı benim sonrasında da kanamayla beraber düşük yaptım zatem şu an tekrar hamile olduğumu öğrendim bakalım umarım hayırlısıyla sağlıklı gebeliklik siz yinede takip edin tekrar umarım en sağlıklı şekilde yükselir
ah ne güzel hayırlı olsun nazar değmesin🧿

Back
X