Kimyasal gebelik yaşayanlar bakabilir mi

marlasingerrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
72
11
3
42
Arkadaşlar betanız ne kadar yükselmişti.bwnim 576 oldu iki gün sonra 521 e düştü.çok korkuyorum.ne zman sıfırlanacak

Kanamam başladı hafif ağrrım var sıcak su torbasıula yatıyorum.bir an önve sökülüp atayım değer de düşşün istiyorum.sen nasılsın

4 gün sonra 521 den 430 a düştü.testi öğrendim sabhına kanama başladı inşallah şimdiden sonra hızla düşer .kimse de bi şey yazmıyor.dğieğer bu kadar yüksekken kanmadan sonra hızla düşüyor mu acaba

Ben de kanama bekliyorum bugün 100 e indi değerim. Olsun bitsin istiyorum hemen. Bi arkadaşımın kanaması başlayınca sıfırlanmıştı hızlıca. Bir hastaneden diğerine giderken bile düştü demişti hatta. İnşallah sorunsuzca atlatırız canım Rabbim kolaylık versin hepimize

Amin canım benim de perşembe kanama başladı çarşamba tekrar gidicem.4 gündür adet gibi kanamam oldu iki gün sonra kan vericem inşallah sıfırlanmıştır.ben tükendim artık.gücüm kalmadı

Benim gibi merak edip buraya girip cevap bekleyenlee için yazıyorum.değerim düşmeye başladıktan sonra adet gördüm.adetim bugün bitti sayılır 6 gün sürdü ve betam 6 ya düşmüş.fazla ağrım olmadı.zaten betam en yüksek 576 olmuştu.pıhtılı kanama ve şiddetli ağrı yaşamadım.normal adet gibiydi.kimyasal dedi doktorum.buna da şükür en azından dış gebelik değilmiş.Allahım hiç bir kadına yaşatmasın.korkusu bile iki haftada bitirdi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…