kimyasal gebelik yaşayanlar bana yardimci olurmusunuz

dgndrk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
3
0
6
35
İstanbul
merhaba arkadaslar bu ay yasamis oldugum bitmek bilmeyen kanamalarimin sonunda doktora gittin kan testi yapildi degerim 149 cikti 5 gun sonra yapildiginda degerlerim 141 cikmisti 4 gun sonra da degerlerim 146ya yukselmisti doktor kimyasal gebelik dedi bi hafta on güne düşer dedi bgn 4. gun bndr hala kanama falan baslamadi sizce kanama bi anda mi baslar bide cok agri yaparmi iki haftadir kafayı yicem yardimci olurmusunuz banada:(

merhaba arkadaslar bu ay yasamis oldugum bitmek bilmeyen kanamalarimin sonunda doktora gittin kan testi yapildi degerim 149 cikti 5 gun sonra yapildiginda degerlerim 141 cikmisti 4 gun sonra da degerlerim 146ya yukselmisti doktor kimyasal gebelik dedi bi hafta on güne düşer dedi bgn 4. gun bndr hala kanama falan baslamadi sizce kanama bi anda mi baslar bide cok agri yaparmi iki haftadir kafayı yicem yardimci olurmusunuz banada:(

Canım bende kimyasal gebelik yaşadım beta hcg dususe gecınce kanamam baslamıstı lekelenme seklınde dustugunde ise tam regl dönemi başladı ve çoook sancılı gecti ama simdi tekrar hamileyim inş sende atlatıp tekrar hamiş kalırsın

degerlerimin düşmesini beklicem yani.tekrar hamile kalmak istemiyorum simdilik daha 1 yasinda oglum var aciklaman için cok tesekkur ederim

Back
X