Kimyasal gebelik yaşayanlar bir bakabilirler mi?

damlapry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
85
30
88
izmir
Kızlar merhaba,
bu ay adetim bir gün gecikti fakat geldi hatta uzun sürdü. Adetten 2 gün sonra kahverengi akıntım basladı ve üstünden bir hafta geçti bhcg 134 cıktı cok sevindim ilk kez pozitif çıktı diye sonra 145 oldu ve sonuç hüsran
doktorum yeterli düzeyde artmıyor dedi takibe aldık ve suan 88. doktorum sanırım düşük yapıyorsun dedi.
ilk çocuk deneyimimizdi çok üzüldük eşimde ben de.
Benim gibi yaşayıp hamile kalan var mı??
İncir kürü mü yapsam diyorum işe yarar mı acaba?
6aydır deniyoruz hiç çocuk sahibi olamıycam diye cok korkuyorum

daha yolun başındasın 6 ay çok kısa bir süre. Devam et çalışmalara. pes etme gebe kalmanda bir sıkıntı yokmuş. rabbim gönlüne göre versin kalırsın. kimyasal gebelik gebe kalmana engel değil. ben 1 yılda 2 bebeğimi kaybettim ve kurtaj oldum. şuan 5 aylık bebeğim var. pes etme

Merhabalar bende kimyasal gebelik geçiriyorum şu an.Düşüklerden sonra kür falan yaptınız mı? Çok zor süreçler yaşamışsınız inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız :)

ne güzel konuşmussunuz valla içim ferahladı insallah Allah bize de en hayırlısıyla nasip eder.
siz de zor zamanlar geçirmissiniz, kimyasal gebelik olunca demekki gebe kalmada bir sıkıntı yok anlamına mı gelir acaba?

Merhaba o

Merhaba canım..
Sakın üzülme ben ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalp atışları durmuştu. Kürtaj olmak zorunda kalmıştım bir ay geçtikten sonra tekrar hamile kaldım ama maalesef kimyasal gebelikmiş sonra doktor kontrolünde 6 ay bekledim ve bir kızım oldu çok şükür kozom doğduktan 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve tekrar düşük oldu şimdi 5 haftalık hamileyim 2.çocuğuma allah bağışlarsa senin de olacaktır elbet canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…