Aşılama kimyasal gebelik yasayanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ulfett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
8
0
86
Kayseri
slm ben kısa sure once kımyasal gebelık yasadım yasayanlar lütfen buraya yazsınlar tecrubelerımızı paylasalım herkeze sevgıler:emir_bebek::enbuyukkk:

ben pcosluyum arkadaslar 4 yıl ugrasma sonrası bırcok tedavı ve sonrası 2 asılama yaptırdım 2.asılamamda kımyasal gebelık oldu ve sımdı 3.asılama ıcın bekllıyoruz pcoslu olupta bu sorunları yasayanlar buraya bu arada kayserıde oturanlara dr tavsıye edebılırım slmlar

ilk mikro sonucum kimyasal malesef. basta değerlerim gayet güzeldi ama birgün cok üşüdüm ve yoruldum o akşam karın ağrım oldu. ayağıma sıcak su torbası koymustum ayaklarım ısınsın diye. ertesi günkü değerim hızla düştü malesef :(
dr. um aşırı soguktan ve sıcaktan korun demişti sonrasında. ama calışıyorum 15 günlük raporun ertesinde işe dönmüştüm ama okulda üşümemek,cereyanda kalmamak imkansız malesef :gitme:
bunun dışındaki herseye cok dikkat etmiştim. sigarayı bıraktım,yediklerime uykuma cok dikkat etmiştim. hiç heyecan stres yapmamıştım hatta başlarda dr.um tek gebelik bie demişti ama olmadı malesef....

Back
X