kimyasal gebelik yaşayanlar

İlginize teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim 3 ay korunmanın sebebi nedir acaba

bilmem aslında bazı doktorlar gerek görmüyor bende zaten 2 ay ara verdim 3 ayı bekleyemedim şimdi tekrar devam hayırlısı bakalım ara vermek iyi oldu aslında o arada folik asit kullandım bide karnımın alt tarafında sancı oldu bir süre yani boşluk gibi bişey o geçti en azından

Aranıza ilk katılıyorum,sizinle dertleşmek istedim.Bende bebeğimi düşürenlerdenim çok üzücü bir duygu sıcağı sıcağına buraya yazmak istedim sat tarihim 13 temmuz 12 ağustosta boğazlarım yanıyordu doktora gittim korunmayı bıraktığımız için önce bir kanda hcg baktırayım sonra kbbye görüneyim dedim ilaç vereceği için. Hcg değerim 95 çıktı ve doktor hamilesin kesinlikle ilaç kullanamazsın dedi haftaya gel bebeğe bakalım dedi tabi biz eşimle çoook sevindik sonra 19 ağustosta gittim kese görünmedi 3 4 gün sonra yine gel bakalım dedi bende biraz daha bekliyeyim pazartesi giderim iyice büyümüş olur bebek görünür diye düşündüm veee 24 ağustos cumartesi bir kanama bir kanama 3 hastane gezdik hcg değerim 374 ama kese mese göremiyor doktorlar dış gebelikten yada düşükten şüphelendiler ama karnım müthiş ağrıyor ben dış gebelikten çok korktum ama doktor hiçbirşey göremiyorum doppler gerekiyor oda haftasonu istanbulda hiçbir hastanede çekilmezmiş şansıma eve geri geldik ve pıhtı pıhtı sürekli kanamam var karın ağrım var sabah doktor yine hcg mi isteyecek eğer düşmüyorsa dış gebelikmiş hcgm 375in altına düşerse düşük oluyormuş zaten tuvalette parçalar geliyor çok üzülüyorum bebişim gitti bir yandan Allaha tevekkül ediyorum ama inş hcgm düşer dış gebelik değildir yoksa operasyon gerekiyormuş dua edin bana

satlarımız aynı benımde en son 14 temmuzdu ve bende 30 ağustosta düşük yaptığımı ögrendım yanı kımyasal gebelikti ve dr korunma vermedı neyse 28 eylülde tekrar regl oldum ve bu ayda 24 ekımde olmam gerekıyordu ama 21 ekımde lekelenmem başladı kahverenği yıne hamılelıkten supelendım ve 24 ekımde yanı regl olcam gun test yaptım hamıleyım ama 3 gun sonra yıne parçalı kanama bu sefer dr a gıtmedım cunku yıne bır kımyasal gebelik yasıyorumm suan hala kanamam devam edıyorr ama bununla nasıl bas edecegım bılmıyorum cok çocuk istiyorum ama üçüncüyü denemeye korkuyorum sen tekrar hamıle kalabıldınmı yada sağlıklı bı hamılelık gecırıyormusunn dr bıle gıtmek istemıyorumm artıkk piskolojim alt üst oldu :(

Adetim 7 gün gecikti kanda gebelik değerim 134 normal mi 😞2 gün önce baktırdım 111 dı buğün 134 çıktı çok yavaş yükseliyor neden acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ilk gebeliğimdi şimdi ikinciyi düşünüyorum ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçirip doğuranlar varmı beni aydınlatabilecek

Cnm bnde aralikta kimyasal gebelik gecirdim.ocakta tekrar hamisim.suanda tammm uc ayligiz :) bekleme yapma bnce hic

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adetim 7 gün gecikti kanda gebelik değerim 134 normal mi 😞2 gün önce baktırdım 111 dı buğün 134 çıktı çok yavaş yükseliyor neden acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnm adete bir gun kala 147 idi.doktora sormadinmi cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X