Kimyasal gebelik yaşıyorum

Merhaba, ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım değerim 2 gün sonra 10 birim düşmüştü. Siz tekrar gittiniz mi umarım sizinledir 🙏🌸

Beta hcgde düşüş varmış kimyasal gebelik
Adet oldum çok ağrım oldu acillik oldum
Ağrı kesici iğne yapıldı
Hala ağrım var çok zor geçiyor kolum delik deşik oldu kan vermekten
Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordm
Çok geçmiş olsun 😔 benimde çok ağrım olmuştu maalesef . İnşallah rabbim bir daha bu durumu yaşatmasın bebislerimize kavuşuruz🤲😔

Adetime daha 2gün var erken gebelik testlerinde silik çıktı kan verdim ilk gün 18,41 çıktı
İki gün sonra bugün tekrar kan verdim 18,98 çıktı
Doktorum kimyasal gebelik olabilir salı günü gel ultrasonda bakalım dedi başına böyle bir şey gelen var mı ağlamaktan helak oldum ilk gebeliğim
Ağlama canım sağlıksız olduğu için tutunmaya bilir bende ilk gebeligimi 185 ile öğrendim 1 hafta sonra felan kanamam başladı kimyasal gebelik geçirmişim belki senin değildir

Ağrı kesici iğne yapıldı
Canım çok geçmiş olsun benim de çok ağrılı olmuştu, yatağın içinde ağladığımı hatırlıyorum ağrıdan. Ama kimyasal gebelik tekrarlamadığı sürece kötü birşey değil diyor doktorlar. Rabbim en kısa en hayırlı zamanda miniğini versin inşallah..🌸🙏

Ağrı kesici iğne yapıldı
bilmediğimiz için, tecrübemiz olmadığı için maalesef korkunun da etkisiyle kötü atlatıyoruz bu süreci. ilk olduğu için. ama geçiyor merak etmeyin. biraz ara verin bu bebek meselesine, kendinize odaklanın. birkaç ay sonrasında hamileliğiniz sağlıklı ilerlediğinde bu günleri unutmasanız da o kadar acıtmayacak.

bilmediğimiz için, tecrübemiz olmadığı için maalesef korkunun da etkisiyle kötü atlatıyoruz bu süreci. ilk olduğu için. ama geçiyor merak etmeyin. biraz ara verin bu bebek meselesine, kendinize odaklanın. birkaç ay sonrasında hamileliğiniz sağlıklı ilerlediğinde bu günleri unutmasanız da o kadar acıtmayacak.
Umarım teşekkür ederim

Back
X