Kimyasal gebelik

Tosbik3456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
436
346
33
30
Arkadaslar lutfen acil cevap verin kimyasal gebelikten kac gün sonra adet gördünüz sancidan ölüyorum 1 haftadır ama adet görmüyorum 1 ay oldu kimyasal gebelik geçireli

Arkadaslar lutfen acil cevap verin kimyasal gebelikten kac gün sonra adet gördünüz sancidan ölüyorum 1 haftadır ama adet görmüyorum 1 ay oldu kimyasal gebelik geçireli
Degerleriniz tam olarak sifirlanmismiydi acaba.icerde parca filan kalmis yada kiste donmus olabilirmi.bi doktora gorundunuzmu

Öncelikle geçmiş olsun.ben en son geçen sene kimyasal gebelik geçirdim.beta hcg sonucu ikiye katlanmayınca doktorum bir kaç güne adet olursun demişti.Ve 2 güne kalmadan adet oldum.ama hcg sıfırlanana kadar doktor kontrollerime devam ettim.Sonraki aylarda hep günümde adet oldum.senin durumunda farklılık var, doktora görünmende fayda var düşürmen için iğne falan verebilir.

Öncelikle geçmiş olsun.ben en son geçen sene kimyasal gebelik geçirdim.beta hcg sonucu ikiye katlanmayınca doktorum bir kaç güne adet olursun demişti.Ve 2 güne kalmadan adet oldum.ama hcg sıfırlanana kadar doktor kontrollerime devam ettim.senin durumunda farklılık var, doktora görünmende fayda var düşürmen için iğne falan verebilir.Hakkında hayırlısı olsun
Benim kimyasal gebelikten sonra 1 hafta kanamam oldu ama o adet degil diyorlar ama ustunden bi ay gecti hala adet olmadim ve bu bende ilk defa olan bir sey ama bi haftadir sancidan ölüyorum mide bulantim var goguste sisme ama baktim hamile de degilim

Benim kimyasal gebelikten sonra 1 hafta kanamam oldu ama o adet degil diyorlar ama ustunden bi ay gecti hala adet olmadim ve bu bende ilk defa olan bir sey ama bi haftadir sancidan ölüyorum mide bulantim var goguste sisme ama baktim hamile de degilim

eğer idrar testi yaptırdıysan ona güvenme kanda baktır madem günün geçti.senin bu durumun ya hamileliği gösteriyor yada geç yumurtlamışsındır bu da geç adet olacağın anlamına gelir.

eğer idrar testi yaptırdıysan ona güvenme kanda baktır madem günün geçti.senin bu durumun ya hamileliği gösteriyor yada geç yumurtlamışsındır bu da geç adet olacağın anlamına gelir.
Kana baktirdim iste 5 gun falan oldu acaba erken mi davrandim o zaman adet gunum gecmemisti ama yine sancim vardi

canım buralarda çok okuduk önce negatif çıkıp bir kaç gün sonra pozitif çıkanı. bence sen bir doktora görün tekrar et kan testini.Hem muayene olmuş olursun ultrasonla bakar kist falan varmı diye

canım buralarda çok okuduk önce negatif çıkıp bir kaç gün sonra pozitif çıkanı. bence sen bir doktora görün tekrar et kan testini.Hem muayene olmuş olursun ultrasonla bakar kist falan varmı diye
Haklisin ama kac gun sonra gideyim cunku bakali 5 gun oldu ya 5 gunde belli olur mu

Zaten haftanın son günü bugün, pazartesi git bence hem biraz daha beklemiş olursun

kesin hamilesin diyemeyiz onu kanda anlarsın ama şu da var eğer hamile değilse adetlerimiz yumurtladığımız güne göre değişiklik gösterir.Belki geç yumurtladın o sebeple adetin geçikmiş olabilir.

kesin hamilesin diyemeyiz onu kanda anlarsın ama şu da var eğer hamile değilse adetlerimiz yumurtladığımız güne göre değişiklik gösterir.Belki geç yumurtladın o sebeple adetin geçikmiş olabilir.
Yumurtlamam tam zamaninda oldu 14 gun sonra adet olmam lazimdi cunku yumurtlama gunumu farkettim ama iste 14 gunu gecti hala adet degilim sancim var akintim var ama olamiyorum

Yumurtlamam tam zamaninda oldu 14 gun sonra adet olmam lazimdi cunku yumurtlama gunumu farkettim ama iste 14 gunu gecti hala adet degilim sancim var akintim var ama olamiyorum

Tam gününü biliyorsan yumurtladığının o zaman var gibi bişeyler sen en iyisi pazartesiyi bekle olmazsan kan testini tekrarlarsın.Hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah.. beni de etiketlersen sonuç hakkında sevinirim.

Back
X