- Konu Sahibi Tosbik3456
Merhaba bende gecen ay kimyasal gebelik yasadım kahverengi lekelenmeler basladı sonra kanamaya döndü hamileliğimi öğrendikten 10 gün sonra basladı bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonrasinda adet oldunuz mu bende sizle ayni durumu bi ay once yasadım 1 haftadir sancim var ama adet olamiyorumMerhaba bende gecen ay kimyasal gebelik yasadım kahverengi lekelenmeler basladı sonra kanamaya döndü hamileliğimi öğrendikten 10 gün sonra basladı bu arada
Dun yaptirdim 1.20 ciktiSonrasında adet olmadım şuan yine hamileyim adete 3 gün var beta 206 cıktı belki sende hamilesindir![]()
Dun yaptirdim 1.20 ciktidoktor akintinin da bu tur etkileri yaptığını soyledi su an az bisey pembe lekelenmem oldu adet olacagim malesef
Merhaba, ben de 26 kasımda başlayan kanama ile kimyasal gebeliğim bitti. 26 aralıkta olurum regl diye düşünürken bugün 31 aralık oldu hala olamadım. Siz kaç gün sonra regl olabildiniz acaba? :/Arkadaslar 10 gün oldu adetim gecikeli hala adet olmadim bakmaya da korkuyorum belki kimyasal gebelikten sonra gecikmistir diye ne yapacagim bilmiyorum
Nasıl yani kimyasal değil miymiş tekrar mi yükseldi değerin acaba çok merak ettim şuanSonrasında adet olmadım şuan yine hamileyim adete 3 gün var beta 206 cıktı belki sende hamilesindir![]()
Nasıl yani kimyasal değil miymiş tekrar mi yükseldi değerin acaba çok merak ettim şuan
Çok üzüldüm, Rabbim inşallah nasip eder sağlıklı bi gebelik, tez zamanda kucağımızı doldursun inşallah ...Hayır kimyasaldı öbür ay hamile kaldım ama maledef 8. Hafta düşük oldu nasip değilmiş
Hadi ya çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah tekrardan bu kez sağlıkla gelir bebisinHayır kimyasaldı öbür ay hamile kaldım ama maledef 8. Hafta düşük oldu nasip değilmiş
Canım aynısını bende yaşadım noldu sonra normal birşey miymiş yani ?Arkadaşlar bende birşey danışmak istiyorum geçenay 05.12.2017 kimyasal gebelik yaşadım normalde 28 günde bir çok düzenli adet görürüm 6 gün sürüyor bu ay 5 gün erken oldu ve normalinden çok az 4.günü ve biticekmis gibi azaldı ama bel ağrım ve kasik ağrılarım var acaba hamile olabilir miyim yoksa normal mi?