- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi duyguyigitemre
-
Kan vercm bugun ama adet kanamasında. Farklı bir kanama gecırıyorum normal adet 6 gun surer bakalım yarın veya öbür gun bitmesi lazım muhtemelen de kaybettim hayırlısı olsunCanim konunu simdi gordum ustunden bi kac gun gecmis durumun nedir?
Canim gecmis olsun ama insallah bebegin seninledirKan vercm bugun ama adet kanamasında. Farklı bir kanama gecırıyorum normal adet 6 gun surer bakalım yarın veya öbür gun bitmesi lazım muhtemelen de kaybettim hayırlısı olsun
Kanama agrılı ve parçalı geldi cuma idrar yaptım cizgı cıkmadıCanim gecmis olsun ama insallah bebegin seninledir
Allah yardimcin olsun canim cok uzuldumKanama agrılı ve parçalı geldi cuma idrar yaptım cizgı cıkmadınasıp artık bu ay yıne denemeye devam
Saglık olsun canım benımAllah yardimcin olsun canim cok uzuldum
Allah razı olsun canım benım hayırlı zamanda dedık oyle teselli buldukGeçmiş olsun arkadaşım Rabbim yerini sağlıkla doldursun inşallah tez vakitte.
Bende ekim ayinda kimyasal gebelik yaşadım değerler adetten sonra sıfırlanıyor rahimde oluşan birsey yok korkma sadece kanda olan birsey bu kimyasal gebelik ve hemen hamile kalabilirsin Rabbimin izni ile.
Ben ekimde yaşadım ocakda hamile olduğumu öğrendim cok şükür.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin canimGeçmiş olsun arkadaşım Rabbim yerini sağlıkla doldursun inşallah tez vakitte.
Bende ekim ayinda kimyasal gebelik yaşadım değerler adetten sonra sıfırlanıyor rahimde oluşan birsey yok korkma sadece kanda olan birsey bu kimyasal gebelik ve hemen hamile kalabilirsin Rabbimin izni ile.
Ben ekimde yaşadım ocakda hamile olduğumu öğrendim cok şükür.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Bunların hepsi imtihan canım hic üzülme benim eşimde varikosel var tek tarafli 3 evre doktorlar normal yolla zor asilama tutmaz direk tüp bebek dediler o da kimyasal oldu işte sen büyüksün Rabbim sen ol dersen oluverir ol emrine muhtacim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip et inşallah diye dua ettim cok şükür nasip etti hemde 2.tup bebeği denemeye karar vermişken.Allah razı olsun canım benım hayırlı zamanda dedık oyle teselli bulduk
Sağol canım Allah razı olsun cumlesine sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.Allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin canim
Tesekkur ederım cevabınz ıcın damla damla kanama olmaya basladı bugun 6. Gunum bende folik Asite baslayacagım Allahın izniyle ınsallah sızde saglıklı bir gebelik yasar bebegınızj kucagınıza alırsınız :)Merhaba,bende yeni kimyasal gebelik yaşadım öncelikle geçmiş olsun. 6 şubatta çift çizgiyi görüp 8 şubatta kan testi yaptırdım 36-34-32-56-75 sonuçlarını gördüm sırasıyla. Bugün de 0’ı gördük. Doktorum adet gördükten sonra gebe kalabilirsin ama gel folik asite başlayalım dedi. Bende kanama yaşadım, parça da düşürdüm hatta 2 kere büyük. Normal adetim kadar sürdü, bittikten 1-2 sonra tekrar 24 saat süren bir kanama yaşadım, o kadar.. Yani evet 0’ı görene kadar takibe devam edin..
Tesekkur ederım cevabınz ıcın damla damla kanama olmaya basladı bugun 6. Gunum bende folik Asite baslayacagım Allahın izniyle ınsallah sızde saglıklı bir gebelik yasar bebegınızj kucagınıza alırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?