Kimyasal Gebelik

tugcekb

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
6.359
11.398
198
34
Merhaba cuma gunu beta hcg 185 cikmisti hamileyim diye sevinmistim fakat dun doktora gittigimde 21e dusmus dr kimyasal gebelik dedi bugunde kanama basladi. Daha önce kimyasal gebelik yasayanlar tecrubelerini paylasabilir mi?

İlk defa böyle yüksek değer kimyasal duyuyorum. Acaba tutunamadı düştü mü? Kimyasal genelde max 50lerde duydum

İlk defa böyle yüksek değer kimyasal duyuyorum. Acaba tutunamadı düştü mü? Kimyasal genelde max 50lerde duydum
Ben de internette en fazla 60lara cikar diye okudum dun ama niye boyle oldu bilmiyorum adetim 3 gun gecikmisti daha 185ti ama sonuc husran doktorda dun simdiye sifirlanmasi gerekirdi 4 gun sonra tekrar gel sifirlanmazsa ilac veriyim dedi

Benim 45ti sanırım, sonra 18 oldu.. Sonra da sıfırlanmıştı.. Kanamam 15 gün sürmüştü.
daha sonra tekrar hamile kalabildiniz mi kimyasaldan sonra daha kolay hamilelik oluyor diye okudum.

Canım bende yaşadım değer 32 den düştü ve adet oldum aynı sana tek tavsiyem soğan suyu iç ben oyle yaptım birde ayağını sıcak tut üst basında kalın olsun aynı doğum yapmış kadın gibi oluyorsun kendine dikkat et bol bol sıvı tüket ve dediğim gibi ayak özellikle kalın patik giy bir ay boyunca .. cok geçmiş olsun

daha sonra tekrar hamile kalabildiniz mi kimyasaldan sonra daha kolay hamilelik oluyor diye okudum.

Kasım sonu aralık başı gibi kimyasal geçirdim..
Adetim bir daha gelmedi, geçen hafta tarlusal verdi doktor da öyle geldi. Şimdide iğneye başladık yine yumurta büyütmek ve çatlatmak için daha hamile kalamadım kimyasal sonra anlayacağınız.

Canım bende yaşadım değer 32 den düştü ve adet oldum aynı sana tek tavsiyem soğan suyu iç ben oyle yaptım birde ayağını sıcak tut üst basında kalın olsun aynı doğum yapmış kadın gibi oluyorsun kendine dikkat et bol bol sıvı tüket ve dediğim gibi ayak özellikle kalın patik giy bir ay boyunca .. cok geçmiş olsun
tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim fakat sogan suyu icemem cunku ben hic sogan yemem ama diger dediklerinize dikkat ederim.

C.tesi gunu yasadigim sey Beta 17 ile öğrendim kahverengi akıntı geldi kan verdim 3 e düşmüş ilk defa böyle bir şey yaşadım. Ertesi gün adetim başladı ve çok agriliydi parça parça düştü 3 gün çok yoğundu inanamadım böyle bisey hiç görmemiştim

Kasım sonu aralık başı gibi kimyasal geçirdim..
Adetim bir daha gelmedi, geçen hafta tarlusal verdi doktor da öyle geldi. Şimdide iğneye başladık yine yumurta büyütmek ve çatlatmak için daha hamile kalamadım kimyasal sonra anlayacağınız.
insallah kalirsiniz

C.tesi gunu yasadigim sey Beta 17 ile öğrendim kahverengi akıntı geldi kan verdim 3 e düşmüş ilk defa böyle bir şey yaşadım. Ertesi gün adetim başladı ve çok agriliydi parça parça düştü 3 gün çok yoğundu inanamadım böyle bisey hiç görmemiştim
benim de karin agrim var fakat o kadar fazla degil su an

Ama içinin temizlenmesi lazım canım bak ılık olduğunda ne tat var ne koku .. sağlığın için
malesef sogana dokunmaya bile zor tahammul ediyorum onu yaparsam gunlerce bisey yiyip icemem yanimda sogan yenince bile dayanamiyorum

benim de karin agrim var fakat o kadar fazla degil su an
Ben çok kıvrandım belki de kistim olduğu için o kadar agriliydi ve parçalar düşürdüm kan pıhtısı galiba koca koca şuan iyiyim 4.günüm. o 3 gün aygın baygın yorgun ve uyukluyordum sürekli. Çok geçmiş olsun artık hemen sevinmemem gerektiğini öğrenmiş oldum.

Ben çok kıvrandım belki de kistim olduğu için o kadar agriliydi ve parçalar düşürdüm kan pıhtısı galiba koca koca şuan iyiyim 4.günüm. o 3 gün aygın baygın yorgun ve uyukluyordum sürekli. Çok geçmiş olsun artık hemen sevinmemem gerektiğini öğrenmiş oldum.
ben de aci bir sekilde ogrendim malesef 😕

Kendini suçla tut özellikle ayağı ve soğan suyu candır de iç 😅😅
Kimyasal geçirmeden önce içtim soğan suyu aslan pençesi hayit tohumu havuç yedim bol bol bide bal corek otu tarcın yaptım. Kistte varya bekarkende içiyordum 🤭😅 Şifa olsun 🌸🌸🌸

Üzülme o daha bebek bile değildi sanki rüyaydı eşime de hemen söylemiştim çok mutlu olduk hayaller kurduk 🦋 kelebek gibi uçarken kanatlarimiz kirildi yere çakıldık üzüldüm ağladım ama isyan etmedim her şey Allahtandir yine olur. Dua edin 🤲🏻🙏
ben de aci bir sekilde ogrendim malesef 😕

Back
X