Kimyasal Gebelik

Kimyasal gebelik yaşadım bende ama 11gibi bir değerle öğrendim. 2 gün sonra 4e düştü. Sonra normal regl oldum. Ertesi ay hamile kaldım, sıkıntısız ilerledi çok şükür. 🙏

Merhabalar bende gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ayki adetim 18 gun gecti acaba normalmidir

Ben de kimyasal gebelik geçirdim ilk değerim 486 1 hafta sonra değerim 185 e düştü sonra 0.100

Benim ilk 24 dü hcg değerim sonra 18 e düştü adet oldum bitti tekrar test verdim yükseldi 76 oldu. Sırasıyla 76/103/102/100 degerler gibi kan verdim. Tekrar adet oldum yine bitti en son 47 'ye kadar düştü doktorum bile çok şaşırdı

Ben yaşadım geçtiğimiz yıl. Adetim iki hafta gecikmişti, kan testi yaptırdım beta 186 çıktı. Aynı günün akşamı bir anda kahverengi lekelenme + sancı + pıhtılı kan geldi. sonra da normal kanama olmaya başladı. Gece kalkıp acile gittik beta 77 ye düşmüştü. Bir gün içinde hamile olduğumu öğrenip sonra kaybetmiş oldum yani.

Ama canını sıkma bu olağan birşey, bir süre eşimle dikkat ettik ve 8 ay kadar sonra tekrar hamile kaldım. Çok şükür şuana kadar bir sorunumuz yok. Bu ay içinde doğum bekliyoruz nasipse.

Ben yaşadım geçtiğimiz yıl. Adetim iki hafta gecikmişti, kan testi yaptırdım beta 186 çıktı. Aynı günün akşamı bir anda kahverengi lekelenme + sancı + pıhtılı kan geldi. sonra da normal kanama olmaya başladı. Gece kalkıp acile gittik beta 77 ye düşmüştü. Bir gün içinde hamile olduğumu öğrenip sonra kaybetmiş oldum yani.

Ama canını sıkma bu olağan birşey, bir süre eşimle dikkat ettik ve 8 ay kadar sonra tekrar hamile kaldım. Çok şükür şuana kadar bir sorunumuz yok. Bu ay içinde doğum bekliyoruz nasipse.
canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi tum isteyenlerin basina🙏🏻

Merhaba kızlar, benimde 4+2'de betahcgm 85 çıktı kimyasalmı diye korkuyorum.. Değerim çokmu düşük sizce.

Merhaba kızlar, benimde 4+2'de betahcgm 85 çıktı kimyasalmı diye korkuyorum.. Değerim çokmu düşük sizce.
degildir umarim. Gec dollenme olmustur ondan dusuktur belki degeriniz. Ama 2 gun sonra tekrar kan verip artisa bakin

Back
X