Kimyasal gebelik

sinemimsi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
278
132
103
36
Kızlar hcg değerim düşmeye başladı doktor büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi kanamam ne zaman olur acaba en son hcg değerim dun 168 di

Benim de hcg degerim 184 tu ilk gun 2. Gun 183 oldu. Lekelenmem vardi şu an kanamam oldu normal mi bu ? Senin kanaman geldi mi? Yarin sabah tekrar gidecegim doktora

16.08'de 65,47 idi öğrendiğimde 19.08.2020'de kanamam başladı önce kahverengi lekelenme sonra kanama şeklinde öğlende gidip kan verdim doktor sonucu söylediğinde 10.1di. 5 gün sürdü normal canım

Kızlar hcg değerim düşmeye başladı doktor büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi kanamam ne zaman olur acaba en son hcg değerim dun 168 di
Her an olabilir. Benim 239 dan 790 lara çıkmıştı ama bi 10 gün sonra. 12.günde birden bi pedi dolduracak kadar çok kanamam olmuştu. Sonra kesildi. Ertesi gün de olmadı. Bi sonraki gün normal adet kanaması gibi oldu. 3-4 gün sürdü. Parçalı falandı yani. Korkma sen de öyle olursa

Her an olabilir. Benim 239 dan 790 lara çıkmıştı ama bi 10 gün sonra. 12.günde birden bi pedi dolduracak kadar çok kanamam olmuştu. Sonra kesildi. Ertesi gün de olmadı. Bi sonraki gün normal adet kanaması gibi oldu. 3-4 gün sürdü. Parçalı falandı yani. Korkma sen de öyle olursa
Benimkidr 10 agustosta oldu bitti şükür çok teşekkür ederim

Benim de düşüyor degerlerim. Doktorum 2 ay gebelik icin bekle dedi. Sizde durumlar nedir?

Normalde 6 gun surerdi. Ama bu sefer 4 gun normal adet 6 gun kahverengi leke 2 gundur de normmal kanama sürüyor
Bakalim kanama ne zaman bitecek

Back
X