- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 103
- 36
- Konu Sahibi sinemimsi35
Kızlar hcg değerim düşmeye başladı doktor büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi kanamam ne zaman olur acaba en son hcg değerim dun 168 di
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal benimde 10 agustosda basladi 15 önde bitti cok geçmiş olsunBenim de hcg degerim 184 tu ilk gun 2. Gun 183 oldu. Lekelenmem vardi şu an kanamam oldu normal mi bu ? Senin kanaman geldi mi? Yarin sabah tekrar gidecegim doktora
Her an olabilir. Benim 239 dan 790 lara çıkmıştı ama bi 10 gün sonra. 12.günde birden bi pedi dolduracak kadar çok kanamam olmuştu. Sonra kesildi. Ertesi gün de olmadı. Bi sonraki gün normal adet kanaması gibi oldu. 3-4 gün sürdü. Parçalı falandı yani. Korkma sen de öyle olursaKızlar hcg değerim düşmeye başladı doktor büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi kanamam ne zaman olur acaba en son hcg değerim dun 168 di
Benimkidr 10 agustosta oldu bitti şükür çok teşekkür ederimHer an olabilir. Benim 239 dan 790 lara çıkmıştı ama bi 10 gün sonra. 12.günde birden bi pedi dolduracak kadar çok kanamam olmuştu. Sonra kesildi. Ertesi gün de olmadı. Bi sonraki gün normal adet kanaması gibi oldu. 3-4 gün sürdü. Parçalı falandı yani. Korkma sen de öyle olursa
Bana beklemenee gerek yok dediBenim de düşüyor degerlerim. Doktorum 2 ay gebelik icin bekle dedi. Sizde durumlar nedir?
Hiiiii. Başka bisey dedi mi ? Kendine zaman ver dedi. Belki psikolojik olarak da demis plabilirBana beklemenee gerek yok dedi
Herhangi bisey demedi kürtaj vs olmadığım için korunmana gerek yok dedi hatta çok erken tarihte gebe kalabilirsiniz dediHiiiii. Başka bisey dedi mi ? Kendine zaman ver dedi. Belki psikolojik olarak da demis plabilir
evet banada doktorum adet bitiminden sonra devam edebilirsiniz korunmayın şansın yüksek dedi bakalım hayırlısıHerhangi bisey demedi kürtaj vs olmadığım için korunmana gerek yok dedi hatta çok erken tarihte gebe kalabilirsiniz dedi
Iyi o zaman benim zaten adetim bitecek gibi degil bitince dusunmeye baslarim ben deevet banada doktorum adet bitiminden sonra devam edebilirsiniz korunmayın şansın yüksek dedi bakalım hayırlısı
kaç gün sürüyor ?Iyi o zaman benim zaten adetim bitecek gibi degil bitince dusunmeye baslarim ben de