Kimyasal Gebelik

AUIl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
59
19
3
33
Arkadaslar herkese merhaba tecrubesi olanlarin yardımcı olmasini rica ediyorum Benim 1 yas arayla iki cocugum var ikinci cocugumdan sonra dogumdan 2 ay sonra bakirli spiral taktirdim 4.5 yil kullandim gectigimiz mayis sonunda cikardim sebebi mantar enfeksiyonu (5 Aya yakin bununla ugrastim ) ciktiktan bir ay sonra mantar sikayetlerim gecti plansiz bir sekilde gebe kaldim fakat kimyasal oldugunu ogrendim sonra biz 3.cocugumuza karar verdik bilerek korunmadik ayni sekilde yine kimyasal gebelik oldu basina gelen tecrube eden arkadaslardan yardim bekliyorum dr.stres vs diyip gecistirdi ama arka arkaya olmasindan dolayi icim hic rahat degil simdiden tesekkurler

kimyasal gebeligi evet doktorlar hc onemsemiyor. bende gecirdm ve hic onemsemediler. vucut kendi yapiyrmus sorun degilmis. hemn her kadn yasiyorms ama farkinda olmuyorms

Aynen oyle napicami sasirdim insan üzülüyor ama dr dediğiniz gibi düşükten bile saymiyorlar

Arkadaşlar zaten bu kimyasal gebelik döllenen yumurta sağlık li olmadığı için oluyo rahime tutunsa bile muhtemelen düşük yapacaktınız düşük yapmaktansa böyle olması daha iyi degilmi öyle daha çok üzülmeyecek mısınız sağlıklı olsun diye dua edelim sonra daha çok uzuleyecegimize

Ilk seferde bende aynı dediginiz gibi dusundum fakat arka arkaya iki kez olmasi beni oldukca endiselendirdi ozellikle sebebini bilmemek tam yönlendirme de alamadim dr dan

Geçmiş olsun sizede ben 4.kimyasal gebeliğini yaşadım bu ay bir çözüm bulunmuş değil bir sorunum olmadığını söylüyorlar ama beklemedeyim artık yapacak bisey yok hakkımızda hayırlısı

Amin insallah sizinde arka arkaya mi oldu

Çok gecmis olsun en kisa zamanda evladinizi hayirlisiyla kulağınıza alirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…