Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende ekimde geçirdim doktorum bana hiç endişe etme stres yapma dedi tüplerin açık sperm yeterliki gebe kalmışsın istediğin zaman tekrar kalabilirsin dedi şimdi bekliyorum adet olmayayım diye dua ediyorum hepimiz dua edelimKimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim bugün. 2 yıldır beklediğim sevincim sadece 1 hafta sürdü. Beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum. Sonrasında hamilelik şansım nasıl. Bilenler anlatabilir mi rica etsem.
Evet doktor bana da öyle söyledi. Bakalım bu ay tekrar çatlatma iğnesi ya da aşılama istiyorum inşallah adetim gelir ve yapabiliriz. Edelim inşallahCanım bende ekimde geçirdim doktorum bana hiç endişe etme stres yapma dedi tüplerin açık sperm yeterliki gebe kalmışsın istediğin zaman tekrar kalabilirsin dedi şimdi bekliyorum adet olmayayım diye dua ediyorum hepimiz dua edelim
Bende daha yeni geçirdim. Adet gecikmemin 9. Günü kahverengi akıntım geldi 5 gün sürdü daha sonra normal adetim geldi hatta dün o da bitti. İnşallah artık vücudum normal düzenine dönmüştür. Normal bu durum doktorum hcg değerin adetinin bitimiyle beraber düşer demişti. Kimyasal gebelik sonrası Kanamanız oluyorsa adet olduysanız sağlıksınız demektir. Korkmayın.Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım . Bu ay kimyasal gebelik geçirdim ilk defa adet kanamamla birlikte atıyorum . Normalde adetim 6 gun sürer bugun 4. Günüm kahverengi akıntım geldi 3 gun normal kanamamı yaşadım dünde doktora gittim sıkıntı yok demişti sizce bu nedir ? Yardımcı olurmusunuz lütfen
Çok teşekkür ederim kesildim bugün evet . Hakkımızda hayırlısı artıkBende daha yeni geçirdim. Adet gecikmemin 9. Günü kahverengi akıntım geldi 5 gün sürdü daha sonra normal adetim geldi hatta dün o da bitti. İnşallah artık vücudum normal düzenine dönmüştür. Normal bu durum doktorum hcg değerin adetinin bitimiyle beraber düşer demişti. Kimyasal gebelik sonrası Kanamanız oluyorsa adet olduysanız sağlıksınız demektir. Korkmayın.
Kimyasaldan sonra ki kahverengi akıntıyla duygusal bağ kurmuştum çocuğumun parçaları gibi görmüştüm. Değişik bir psikoloji. Çok iyi anlıyorum sizi ama bu ruh halinden kurtulamayınca hayat olmuyor günler geçmiyor. Hemen toparlayın kendinizi her adet aslında yeni bir Ümit unutmayın.Hatta Şu an adet oldum pembemsi geliyor ve hala ümit besliyor insan gercekten bu psikoljiden kurtulmak çok zor
1 yıldır cocuk düşünüyoruz ikimizde doktora gittik bı sorun yok dedi doktor. Sonrasında kimyasal geçirdim. 2 ay daha deneyecegm tekrar doktora gideceğim. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.Kimyasaldan sonra ki kahverengi akıntıyla duygusal bağ kurmuştum çocuğumun parçaları gibi görmüştüm. Değişik bir psikoloji. Çok iyi anlıyorum sizi ama bu ruh halinden kurtulamayınca hayat olmuyor günler geçmiyor. Hemen toparlayın kendinizi her adet aslında yeni bir Ümit unutmayın.
Bizde yaklaşık 2 senedir istiyoruz ama çok geç kaldım rahim filmi vs için o yüzden ekim ayında ilk çatlatma iğnesi yapıldı onda kimyasal gebelik oluştu kasım da bekle dedi doktorum aralıkta ki adetim de aşılamaya geçeceğiz. Bizde de herhangi bir sorun çıkmadı. Bakalım sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen herkese1 yıldır cocuk düşünüyoruz ikimizde doktora gittik bı sorun yok dedi doktor. Sonrasında kimyasal geçirdim. 2 ay daha deneyecegm tekrar doktora gideceğim. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Eğer doktorunuz demediyse beklemeyin derim.1 yıldır cocuk düşünüyoruz ikimizde doktora gittik bı sorun yok dedi doktor. Sonrasında kimyasal geçirdim. 2 ay daha deneyecegm tekrar doktora gideceğim. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Bı sorun yoksa niye olmuyor anlamiyorum gerçekten çok stresten mi acaba ? Kimyasal gebelik gecirdikysek demek ki gebe kalabiliyoruz yani normali de olur diye dusunuyroumBizde yaklaşık 2 senedir istiyoruz ama çok geç kaldım rahim filmi vs için o yüzden ekim ayında ilk çatlatma iğnesi yapıldı onda kimyasal gebelik oluştu kasım da bekle dedi doktorum aralıkta ki adetim de aşılamaya geçeceğiz. Bizde de herhangi bir sorun çıkmadı. Bakalım sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen herkese
Stres yaptım olmadı yapmadım olmadı inanın bende anlamıyorumBı sorun yoksa niye olmuyor anlamiyorum gerçekten çok stresten mi acaba ? Kimyasal gebelik gecirdikysek demek ki gebe kalabiliyoruz yani normali de olur diye dusunuyroum
Bence normal benim çok uzun sürmüştü kanamam bı 3 gün kanadım sonra leke leke 6 gün sürdü sonra tekrrar kanadım 2 gün sonra yine lekelendi falan. Degerim 0 a düşünceye kadar kanadım ben. 174 tü ilk kanadigimdaKızlar yaaa kan kesildi zannettim yine kan geldi durdu sonra yine kırmızı geldi yine anlamadım hıc bısey
Merhaba kızlar sizden fikir almaya geldim. Ben bat günüm kanda betada 20 çıktı. 2 gun sonra 15 düştü. İki gun sonra sabah 17 olmuş. Ve öğleden sonra 6. Gunkü gecikmede reglmoldum. Şuan normal regl gibi kanamam var. Doktorum 3-4 gun snra tekrar ölçtüreceksn değerin düşmezse iğne olacaksın dış gebelikten dediBence normal benim çok uzun sürmüştü kanamam bı 3 gün kanadım sonra leke leke 6 gün sürdü sonra tekrrar kanadım 2 gün sonra yine lekelendi falan. Degerim 0 a düşünceye kadar kanadım ben. 174 tü ilk kanadigimda