Kimyasal gebelik

Olur inşallah hem daha yeni evlisin olur elbet ben 2 yıllık evliyim tedavi görüyordum aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir şey olmadı ara verdim tedaviye sonra kendiliğinden oldu kimyasal gebelik geçirdim bir ay adet oldum sonra yine üstüne hamile kaldım ama oda gitti kimyasal oldu genetik testi yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz şuan kimyasal gebelik geçirenler daha kolay hamile kalıyor derler kafandan at sadece olur elbet t
Öyle diyolar ama cevremdeki benmle aynı zamanda kalanlar hamile kalınca insanın moreli bozuluyo herkesin gözü sende oluyo bende bu sefer stres yapıyorum strestende olabilir ama önüne geçemiyorum

Öyle diyolar ama cevremdeki benmle aynı zamanda kalanlar hamile kalınca insanın moreli bozuluyo herkesin gözü sende oluyo bende bu sefer stres yapıyorum strestende olabilir ama önüne geçemiyorum
Kafanı dağıtacak şeylerle uğraş bence ovülasyon testi ile takip edebilirsin yumurtlamayı daha iyi olur

Kafanı dağıtacak şeylerle uğraş bence ovülasyon testi ile takip edebilirsin yumurtlamayı daha iyi olur
Sen folik asit kullanıyomusun ben ilk muaneye gittiğimde doktor bana ilaç önermişti hamile kalmak istiyosan kullan diye kullanmıstım hamile kaldım kimyasal oldu sonra korktum kullanmıyorum şimdi

Sen folik asit kullanıyomusun ben ilk muaneye gittiğimde doktor bana ilaç önermişti hamile kalmak istiyosan kullan diye kullanmıstım hamile kaldım kimyasal oldu sonra korktum kullanmıyorum şimdi
Kullanıyorum canım folik asit hamile kalmadan 2 ay önceden başlanır kullan bence

Benim de 6.41 çıktı sonra 2.19 düştü doktorum hala bekle dedi 24 kadar test yap yaaa okadar kötüyüm ki bir yardımcı olun lütfen. Doktorum pek yardımcı olmuyor çok yoğun

Back
X