Kızlar ilk bebeğim ve kimyasal gebelik yaşıyorum şuan. Kimyasal gebelik sonrası ne zaman hamile kaldınız adet düzeniniz bozuldu mu? Tekrar yaşadınız mı?? Hemen hamile kaldınız mı?
Kızlar ilk bebeğim ve kimyasal gebelik yaşıyorum şuan. Kimyasal gebelik sonrası ne zaman hamile kaldınız adet düzeniniz bozuldu mu? Tekrar yaşadınız mı?? Hemen hamile kaldınız mı?
Öncelikle geçmiş olsun ama iyi düşünün hamile kalabiliyorsunuz demekki Bi sıkıntı yok sağlıksız Bi gebelik oluştuğu için vücudumuz onu atmaya çalışıyor ben daha iyisini yaparım diye. Lekelenmem çok uzun sürdü kasımda geçirdim kimyasal gebelik beta sıfırlanınca kanamam oldu Bi sonraki adetim 55 gün sonra oldu stres den dedi doktorum bu sürede siz stres yapmamaya üzülmemeyi çalışın
Canım bende kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra benmde adetim düzensizleşti sen bana umut oldun 3 ay önce bende yasadım ve çok korkuyorum gebe kalamıcam diye
Ben de yaklaşık 5 ay sonra hamile kaldım kimyasaldan. Kimyasalı o kadar kafanızda büyütmeyin kızlar, evet zor biliyorum yaşadım ama ilk bebeğimdi falan.. Hayır o bebek değil, bebek olamıyor zaten bir kese dahi oluşmuyor. Doktorlar düşükten bile saymiyorlar.. Sağlıklı olmadığı için atıyor vücut. İnşallah sağlıklı gebelikler geçiririz hepimiz
Canım bende kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra benmde adetim düzensizleşti sen bana umut oldun 3 ay önce bende yasadım ve çok korkuyorum gebe kalamıcam diye
Geçmiş olsun canım bende şubatta kimyasal gebelik geçirdim burada gördüklerim oldu 5-6 ay 1 yıl ve hemen ertesi ay kalanlar ben martta ertesi ay kaldım sürpriz bir şekilde geldi inşaAllah en yakın zamanda Allah sana da versin
Geçmiş olsun canım bende şubatta kimyasal gebelik geçirdim burada gördüklerim oldu 5-6 ay 1 yıl ve hemen ertesi ay kalanlar ben martta ertesi ay kaldım sürpriz bir şekilde geldi inşaAllah en yakın zamanda Allah sana da versin