Kimyasal gebelik

Slakra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
643
En iyi cevaplar
1
346
18
27
Kızlar ilk bebeğim ve kimyasal gebelik yaşıyorum şuan. Kimyasal gebelik sonrası ne zaman hamile kaldınız adet düzeniniz bozuldu mu? Tekrar yaşadınız mı?? Hemen hamile kaldınız mı?

Kızlar ilk bebeğim ve kimyasal gebelik yaşıyorum şuan. Kimyasal gebelik sonrası ne zaman hamile kaldınız adet düzeniniz bozuldu mu? Tekrar yaşadınız mı?? Hemen hamile kaldınız mı?
Adetim düzensiz oldu 5 ay sonra hamile kaldım 35 gün adet olmadığım bile oldu

Öncelikle geçmiş olsun ama iyi düşünün hamile kalabiliyorsunuz demekki Bi sıkıntı yok sağlıksız Bi gebelik oluştuğu için vücudumuz onu atmaya çalışıyor ben daha iyisini yaparım diye. Lekelenmem çok uzun sürdü kasımda geçirdim kimyasal gebelik beta sıfırlanınca kanamam oldu Bi sonraki adetim 55 gün sonra oldu stres den dedi doktorum bu sürede siz stres yapmamaya üzülmemeyi çalışın

Adetim düzensiz oldu 5 ay sonra hamile kaldım 35 gün adet olmadığım bile oldu
Canım bende kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra benmde adetim düzensizleşti sen bana umut oldun 3 ay önce bende yasadım ve çok korkuyorum gebe kalamıcam diye

Ben de yaklaşık 5 ay sonra hamile kaldım kimyasaldan. Kimyasalı o kadar kafanızda büyütmeyin kızlar, evet zor biliyorum yaşadım ama ilk bebeğimdi falan.. Hayır o bebek değil, bebek olamıyor zaten bir kese dahi oluşmuyor. Doktorlar düşükten bile saymiyorlar.. Sağlıklı olmadığı için atıyor vücut. İnşallah sağlıklı gebelikler geçiririz hepimiz

Canım bende kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra benmde adetim düzensizleşti sen bana umut oldun 3 ay önce bende yasadım ve çok korkuyorum gebe kalamıcam diye
Korkma inan ki hiç beklemediğin bi anda olucak içini ferah tut

Geçmiş olsun canım bende şubatta kimyasal gebelik geçirdim burada gördüklerim oldu 5-6 ay 1 yıl ve hemen ertesi ay kalanlar ben martta ertesi ay kaldım sürpriz bir şekilde geldi inşaAllah en yakın zamanda Allah sana da versin

Amin canım benimm. Rabbım kucağına almayı nasip etsin insallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…