Kimyasal gebelik

PEMBEKIZ3262

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
64
24
3
Kızlar iyi akşamlar geçtiğimiz ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay da denedik tekrardan eşimle adetim 2 gün gecikti ama emin olmadım yine döngüm aynı mı olur acaba yoksa daha farklı bi adet günüm mü var takip ettiğim programa göre geciktim ama bilemedim bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı acaba

Canım bende geçen ay kimyasal geçirdim bu ay bizde aynı şekilde denedik belirtilerim var adetimi bekliyorm bende ama doktor adetinden düzensizlik olabilir demişti kanda beta degerine baktır derim ben

Canım bende geçen ay kimyasal geçirdim bu ay bizde aynı şekilde denedik belirtilerim var adetimi bekliyorm bende ama doktor adetinden düzensizlik olabilir demişti kanda beta degerine baktır derim ben
Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden bi türlü bastıramadım test yaptım silik çıkıyor ama hafta sonuna kadar bekleyim diyorum

Senin adına çok sevindim silik çizgi çıktıysa vardır tabi ama biz ilkinden kimyasal yaşayınca insanın inanası gelmiyo acaba yine aynısı mi olur diye düşünmeden edemiyoruz bence şimdiden git doktora değerlerine baktır

adet oldum canım hayırlısı bakalım

Arkadaşlar bisey sormak istiyorum.Kimyasal gebelikte kanama miktarı,rengi nasıl oluyor?Ben test yaptım çift çizgi çıktı bugün kan verdim sonuclar yarın çıkacak ama meraktan ölüyorum şuan bekleyemedim buraya da bi sorayım dedim.2 gündür çok azıcık ve kahverengi lekelenme oluyor ama günde 1 yada 2 kez acaba dedim kimyasal mi olacak ta böyle oluyor

Bende ilk kahverengi lekelenme şeklinde oldu ertesi gününe normal adet kanı gibi geldi kırmızı şekilde. Adetten tek farkı parçacıklı şekilde akmasiydi

Bende ilk kahverengi lekelenme şeklinde oldu ertesi gününe normal adet kanı gibi geldi kırmızı şekilde. Adetten tek farkı parçacıklı şekilde akmasiydi
2 gün geldi benim günde 2 yada 3 kez kahverengi leke şeklinde sonra devamı gelmedi yerleşme kanamasiydi büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…