Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne zaman kimyasal gebelik geçirdin canım. Sonrasından hamile kaldın miBen erken olmamıştım.Ne kadar süre sonra olduğumu hatırlamıyorum ama erken olmadığına eminim.Üsutmus olabilirsiniz ya da yumurtlama dönemine yeni girmiş
Ben 2020 ekimde dis gebelik geçirdim. Gecen ay aşılama yaptırdım kimyasal gebelik oldu. Bu ay tüm ilaçları doktorları biraktim bakalım nolucakAğustos ayında kimyasal geçirdim.Maalesef kalamadım hala ama üzerine de çok düşmedim.Araya aşılar girdi falan kısmet dedim.Bu ay ümitliyim![]()
Ben Akışına bıraktım ama beynim bırakmıyoBiraz dinlenirsin,akışına bırakmak da güzel![]()
Bende üst üste 3 ay kimyasal gebelik gecirdim, geçen ay reglim gecikmeden gününde oldum. Bu ay da rahim filmi mantığında bi işlem yapılda rahim içine küçük bi çizik atıldı, bakalım bu ay ne olacakBen Akışına bıraktım ama beynim bırakmıyo![]()
Değerin sıfırlandıktan sonra regli olacaksın canım, en son kaçtı değer ne zaman baktırmıştın?kızlar merhaba ; ben kımyasal gebeşik geciriyorum değerim cumartesı düşmeye başladı ben reglii tarihimde mi regli olacağım hıc bılmıyorum yardımcı our musunuz
en son cumartesi 82 di kac kac düşecek pekiDeğerin sıfırlandıktan sonra regli olacaksın canım, en son kaçtı değer ne zaman baktırmıştın?
O belli olmuyor canım mesela ben en son 42 görmüştüm değeri 2 gün sonra regl olmustumen son cumartesi 82 di kac kac düşecek peki
Hangi ilaç ile büyütmüştünüz yumurtaları aşılama içinMerhaba kizlar gecen ay aşılama sonucu kimyasal gebelik geçirdim. Adetime 1 hafta var kasiklarim çok agriyo. Kimyasal gebelikten sonra erken adet olan var mi
klomen ve ovitrellede ilk denemede oldu , gecen temmuzdan beri denşyoruz ovülasyon testi ile ama maalesef olmamıştı şimdi byle birsey yasadım ilk defa merak edıyorum bır an önce regli olayım da bitsin gitsin diyormHangi ilaç ile büyütmüştünüz yumurtaları aşılama için
bende 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim bakalım ne olucak merakla bekliyorummm. ilk kimyasal gebelikte bildiğin peçeteye düşmüştü.2.sında hiçbirsey düşmedi. senin nasıl olduBende üst üste 3 ay kimyasal gebelik gecirdim, geçen ay reglim gecikmeden gününde oldum. Bu ay da rahim filmi mantığında bi işlem yapılda rahim içine küçük bi çizik atıldı, bakalım bu ay ne olacak
Bende tam gününde olmuştum.Merhaba kizlar gecen ay aşılama sonucu kimyasal gebelik geçirdim. Adetime 1 hafta var kasiklarim çok agriyo. Kimyasal gebelikten sonra erken adet olan var mi
Çok gecmis olshn canimkızlar selam.
bu ay çatlatma iğnesi denedik ve 13. günü testte çift çizgi gördüm sonrasında kan verdim 13,78-31,78-61,38-129 olarak en son gecen salı yaptırmıştım . Cumartesi kontrolm vardı . Ve dr alttan muayne etti yumurtlarda sıkıntı yok çarşamba gunu değerin artısına göre kese göreceğiz dedi ve tekrar kan istedi. Kan testim 90 cıktı 2 saat sonra tekrar yaptırdım 82 cıktı . sanırım ben kimyasal gebelik geçirdim . Peki ne zaman sıfırlanacak değerim ve ne zaman regli olacağım . Bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfen
Yani pıhtılı bir regl dönemi geçirdim, ağrılı ve uzun sürdü, onun haricinde bir farklılık hissetmemiştim canımbende 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim bakalım ne olucak merakla bekliyorummm. ilk kimyasal gebelikte bildiğin peçeteye düşmüştü.2.sında hiçbirsey düşmedi. senin nasıl oldu