Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esmaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
143
73
28
29
Merhaba kizlar gecen ay aşılama sonucu kimyasal gebelik geçirdim. Adetime 1 hafta var kasiklarim çok agriyo. Kimyasal gebelikten sonra erken adet olan var mi

Ben erken olmamıştım.Ne kadar süre sonra olduğumu hatırlamıyorum ama erken olmadığına eminim.Üsutmus olabilirsiniz ya da yumurtlama dönemine yeni girmiş

Ben erken olmamıştım.Ne kadar süre sonra olduğumu hatırlamıyorum ama erken olmadığına eminim.Üsutmus olabilirsiniz ya da yumurtlama dönemine yeni girmiş
Sen ne zaman kimyasal gebelik geçirdin canım. Sonrasından hamile kaldın mi

Ağustos ayında kimyasal geçirdim.Maalesef kalamadım hala ama üzerine de çok düşmedim.Araya aşılar girdi falan kısmet dedim.Bu ay ümitliyim

Ağustos ayında kimyasal geçirdim.Maalesef kalamadım hala ama üzerine de çok düşmedim.Araya aşılar girdi falan kısmet dedim.Bu ay ümitliyim
Ben 2020 ekimde dis gebelik geçirdim. Gecen ay aşılama yaptırdım kimyasal gebelik oldu. Bu ay tüm ilaçları doktorları biraktim bakalım nolucak

kızlar selam.

bu ay çatlatma iğnesi denedik ve 13. günü testte çift çizgi gördüm sonrasında kan verdim 13,78-31,78-61,38-129 olarak en son gecen salı yaptırmıştım . Cumartesi kontrolm vardı . Ve dr alttan muayne etti yumurtlarda sıkıntı yok çarşamba gunu değerin artısına göre kese göreceğiz dedi ve tekrar kan istedi. Kan testim 90 cıktı 2 saat sonra tekrar yaptırdım 82 cıktı . sanırım ben kimyasal gebelik geçirdim . Peki ne zaman sıfırlanacak değerim ve ne zaman regli olacağım . Bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfen

Ben Akışına bıraktım ama beynim bırakmıyo
Bende üst üste 3 ay kimyasal gebelik gecirdim, geçen ay reglim gecikmeden gününde oldum. Bu ay da rahim filmi mantığında bi işlem yapılda rahim içine küçük bi çizik atıldı, bakalım bu ay ne olacak

kızlar merhaba ; ben kımyasal gebeşik geciriyorum değerim cumartesı düşmeye başladı ben reglii tarihimde mi regli olacağım hıc bılmıyorum yardımcı our musunuz

kızlar merhaba ; ben kımyasal gebeşik geciriyorum değerim cumartesı düşmeye başladı ben reglii tarihimde mi regli olacağım hıc bılmıyorum yardımcı our musunuz
Değerin sıfırlandıktan sonra regli olacaksın canım, en son kaçtı değer ne zaman baktırmıştın?

Merhaba kizlar gecen ay aşılama sonucu kimyasal gebelik geçirdim. Adetime 1 hafta var kasiklarim çok agriyo. Kimyasal gebelikten sonra erken adet olan var mi
Hangi ilaç ile büyütmüştünüz yumurtaları aşılama için

Hangi ilaç ile büyütmüştünüz yumurtaları aşılama için
klomen ve ovitrellede ilk denemede oldu , gecen temmuzdan beri denşyoruz ovülasyon testi ile ama maalesef olmamıştı şimdi byle birsey yasadım ilk defa merak edıyorum bır an önce regli olayım da bitsin gitsin diyorm

Bende üst üste 3 ay kimyasal gebelik gecirdim, geçen ay reglim gecikmeden gününde oldum. Bu ay da rahim filmi mantığında bi işlem yapılda rahim içine küçük bi çizik atıldı, bakalım bu ay ne olacak
bende 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim bakalım ne olucak merakla bekliyorummm. ilk kimyasal gebelikte bildiğin peçeteye düşmüştü.2.sında hiçbirsey düşmedi. senin nasıl oldu

Bende tam gününde olmuştum.
Çok gecmis olsun Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsn

Çok gecmis olshn canim sen takibini yap mutlaka senin degerlerin bi cikmis bi düşmuş bu dış gebelige de isaret olabilir kanaman olsada deger 0lanmadan birakma aman.
Bana doktorum demisti benim degerim 6odam yukari cikmamisti ama az az artarak devam etmisti sonra bi anda 5e dustu ama doktor 0 veya 1 gorene kadar tahlil yaptirdi

bende 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim bakalım ne olucak merakla bekliyorummm. ilk kimyasal gebelikte bildiğin peçeteye düşmüştü.2.sında hiçbirsey düşmedi. senin nasıl oldu
Yani pıhtılı bir regl dönemi geçirdim, ağrılı ve uzun sürdü, onun haricinde bir farklılık hissetmemiştim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…