Kimyasal gebelik

Ilayburak2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
902
4.064
113
32
İyi akşamlar kizlar adetime bir gün kala 5.93 olan bhg değeri iki gün sonra 10.6 oldu iki gün sonra bı kanama başladı sonra değer sıfırlanmis bu kimyasal gebelik mi oluyor boyl sorun yasan arkadaşlar var mı sonrasinda hamile kalan var mı bı yardimci olursanız sevinirim

Geçen ay yaşadım canım kimyasal gebelik malesef bu ay regl oldum ama inşallah en kısa zamanda gebe kalırız

Yaaa ağlamaktan gözlerim şişti ilk defa başıma boyl birşey geliyor ve napcagimi bilemedim kimseyle konuşmak istemiyorum gözüm kimseyi gormuyo

İnslalah canım sen en son ne zaman adet oldun

Bende kimyasal geçirdim ama benim adetim 10 gün gecikince test yapmıştım bunun için önerim hemen test kan testi yapmayın adetin iyice gecikmesini bekleyin çünkü çoğu kadın farketmeden kimyasal geçiriyor zaten beta 10 ken farketmek çok erken olmuş bidahakine mutlaka bekleyin

Ben zaten kan testi yaptirmiyacaktim covit geçirdim onun için baktılar orda pozitif çıktı HCG bir daha yaptırmam beklerim

Ben zaten kan testi yaptirmiyacaktim covit geçirdim onun için baktılar orda pozitif çıktı HCG bir daha yaptırmam beklerim
Bende yeni geçirdim, adete 2gun kala 5.9 çıktı ikişer gün arayla 14.1 ,59.1,182.9 doktor geç döllenme dedi adet gecikmeksinin 8.gunu bi lekelenmem oldu yerleşme kanaması dediler, ama içimde bi boşluk hissettim kalktım teste kostum 139.5 e düşmüş ve okadar ağır düştüki değerlerim 19 mart adet günüm bugün regl oldum. Benim 3tane doktorum var 2si arkadaşım lütfen hiç üzülme Q10 al ve vitaminler yumurta kalitesi icin bide beslenmene dikkat et rafadan yumurta ye her sabah eşine havuç suyu ve vitamin desteği kendin için avakado çok sakin ve mutlu bi regl geçir ve bittikten sonra ilişkini gün aşırı gerçekleştir çünkü kimyasal gebeliğin arkası sağlıklı gebelik dediler. Umarım yardımcı olur ve hepimizin bebisleri olur.

İkimizde çok geçmiş olsun herkes aynı şeyi söyledi arkası saglikli çabuk olur die benim bı oğlum var senin var mı çocuğun bu ilk gebeliğin mi. Bu yumurtaları artık dovcem femara kullanıyorum ben tek başına sağlıklı yumurtam oluşmuyor elimden geldigince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum benim covit olduğum gün gebelik pozitif çıktı bazen kendime acabq covitten mi diorum

Ondan değildir, beta hcg kendine has bi değerdir asla vücut üretmez onu . Ben 1,5 yıllık evliyim ve baştan beri istiyoruz çocuk olmadı. Yumurtaliklarimin yetersiz olduğunu tup bebek yapmam gerektiğini söylediler Adananın en iyi doktoruna gidiyordum iki asilama 1 tup bebek denedim olmadı. Arkadaşımın yanına gittim bana başka bi doktor adı verdi adanadan ve aslında yumurtalarim çok iyiymiş boşuna asilama ve tup bebek denemişim acele etmemin sebebi yaşımda meğersem sadece verimini arttirmam yeterliymis son gittiğim doktor çok kızdı nasıl 1yil geçmeden sana bunu yaparlar diye ve vitamin ilacı Q10 verdi 6 ay geçmeden gelme bidaha dedi ve 2ay hamile kaldım şükür kimyasal da olsa arkası sağlıklı olucak inşallah dedi doktor bebisim yok ama inanıyorum olucak

Rabbim çok büyük inşallah tez zamanda hamile kalırsın benim oğlumda öyle öyle pco var bende 18 tedavi gördüm olmadı rahim filmi çatlama iğneleri bitkisel herşey denendi doktor artık çarenin olmadığını istersem beklemem gerektigini yada bı sonra ki aşama asilama yada tüp bebek oldugunu söyledi bende aşılama istemedim karar verdik eşimle tüp bebek yaptiracaktik tedaviye bir kaç ay ara verelim para biriktirelim ve tüp bebek yaptıralım dedik tedaviyi bıraktığın o ay adetime iki gün kala test yaptım pozitifti sonra oğlum oldu .rabbim o kadar büyükki hiç beklemedigin anda açıyor tüm çiçekler sen sadece inan Rabbimden işte emin ol rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur inan olucak çok acıtıyor beklemesi ama bekle çok güzel günler gelecek inşallah.

Kimyasal canım ama hiç üzülme sen sadece çok erken farketmissin ben gecikmenin 5. Günü farketmistim sanki dünya başıma yıkılmıştı o an çok üzülmüştüm. Ama sonradan düşününce sağlıksız bir gebelik olacağına iyi ki kimyasal olmuş dedim hiç canını sıkma. Bak şimdi çok şükür hamileyim ben herşey yolunda gidiyo. Olmadıysa vardır bı sebebi de kendini rahatlat. En kısa zamanda güzel haberlerle gel buraya inşallah

İnşallah, o inancımı hiç yitirmedim çok şükür. Ya çok teşekkür ederim inşallah birsuru çocuklarımız olur

İnşallah canim sende sagsaglim al kucağına inşallah meleğini. Kimyasal dan kaç ay sonra hamile kaldın

İnşallah canim sende sagsaglim al kucağına inşallah meleğini. Kimyasal dan kaç ay sonra hamile kaldın
İnşallah canm çok teşekkür ederim. Ben Aralık ayında geçirdim Mart ayında hamile kaldm ama o aradaki 2 ay yapmadm fitil vs kullandm diye. Hemen hamile kalan çok kişi var ki kimyasaldan sonra daha rahat oluyomus gebelik.

Ayyy inşallah benimde öyle olur dua et bizim için.

Herkese merhaba pazartesi regl inin 5 gün geçmesi üzerine idrar testi yaptım pozitif çıktı sonrasında kan verdim beta 23.36 çıktı sağlık ocağında düşük 2 gün sonra tekrar ver dediler bugün verdim malesef yükselmemis 26.65 çıktı kimyasal gebelikmi yaşıyorum yoksa dış gebelikmi bilgisi olanlar lütfen yazabilirmi helak oldum resmen o günden beri

Kimyasal mi yasamissin dış gebelik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…