Kimyasal gebelik

womenbluedark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
87
25
38
33
Hanımlar evlilikte 3 yılın sonun da kendi kendime gebe kalabildim derken betamın düştüğünü ve kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Sonrasında hamile kalan var mı bu iyi bişey mi. Kanam oldu bitti ama halen göz kararmaları ve yoğun kaşık ağrısı devam ediyor yaşayan var mı !?

gebelık belırtısı olarak mı goz kararmasının devam ettıgını dusundun? kan degerlerın mı dustu acababı de uzuldun falan .:S ıyı ya da kotu dıyemem ama cevremde herkes kımyasal gecırdı. cogunun hemen arkasından bebısı oldu .eskıden erkencıkten test yapıp anlayamıyormusuz ya hanı aslında bı dolu kısı nerdeyse yarımız kımyasal gecırıyormusuz da farketmıyormusuz. adet gecıktı de geldı sanıyormusuz. dr lar korkmayın tekrarlıycak bısı de degıl dıyorlar. hıc stres yapma. gecmıs olsun tez zamanda hayırlı saglıklı bebısler gelsın ınsallah. agrı cok yogunsa bı dr a gıtmen ıyı olur.

Teşekkür ederim beta düşmediği için de olabilirmiş

Bende mayıs ayında kimyasal geçirdim benimde kasık ağrılarım var

Bende 4 Ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Henüz tekrar bi gebelik yaşamadım maalesef kasık ağrın yumurtlamadan dolayı olabilir mi yada sürekli mi oluyor? Doktora görünmekte fayda var. Geçmiş olsun...

Bende 4 Ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Henüz tekrar bi gebelik yaşamadım maalesef kasık ağrın yumurtlamadan dolayı olabilir mi yada sürekli mi oluyor? Doktora görünmekte fayda var. Geçmiş olsun...
Halen devam ediyor 11 gün var adetime genelde ilk kimyasaldan sonra gebe kalan çok kişi var inşallah bende öyle okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…