Kimyasal Gebelik

hayalperestprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
201
136
33
Kızlar merhaba, 3 gün önce adet gecikmemden dolayı beta Hcg vermiştim ( idrar testinde pozitif görmüştüm.) 38,97 çıktı. Dünyalar benim olmuştu ama hep kursağımda kalacak hissi de vardı. 2 gün sonra 25’e düşmüş. Kimyasal gebelik geçiriyorum. Bu ay korunmayı bıraktık ve kimyasal gebelik oldu. Bu durumu yaşayan, nedir ne değildir bilen ve sonrasında hamile kalabilen arkadaşlarım var mı? Kafam çok dolu eşim beni üzgün görünce çok üzülüyor buraya yazıp bir size danışmak istedim❤️

Kızlar merhaba, 3 gün önce adet gecikmemden dolayı beta Hcg vermiştim ( idrar testinde pozitif görmüştüm.) 38,97 çıktı. Dünyalar benim olmuştu ama hep kursağımda kalacak hissi de vardı. 2 gün sonra 25’e düşmüş. Kimyasal gebelik geçiriyorum. Bu ay korunmayı bıraktık ve kimyasal gebelik oldu. Bu durumu yaşayan, nedir ne değildir bilen ve sonrasında hamile kalabilen arkadaşlarım var mı? Kafam çok dolu eşim beni üzgün görünce çok üzülüyor buraya yazıp bir size danışmak istedim❤️
Geçmiş olsun öncelikle
Benim yeni evliyken korunmayı bıraktığım ilk ay kimyasal olmuştu ama değer önce 300lere kadar yükseldi sonra yavaş yavaş düştü
Diş gebelikten şüphelendiler o yüzden
Hamile olduğumu öğrenmemle kanamanın başlayıp bebeğin atılması arasında 1 ay vardi tam
Çok yipranmistim dolayısıyla
Ardından çalışmalara tam gaz devam ettik ama kimyasaldan sonra olmadıkça daha çok stres yaptım tüp bebeğe kadar gitti olay
Sonuç olarak hamile kaldım doğum yaptım 17 aylik ikizlerim var şu an

Geçmiş olsun öncelikle
Benim yeni evliyken korunmayı bıraktığım ilk ay kimyasal olmuştu ama değer önce 300lere kadar yükseldi sonra yavaş yavaş düştü
Diş gebelikten şüphelendiler o yüzden
Hamile olduğumu öğrenmemle kanamanın başlayıp bebeğin atılması arasında 1 ay vardi tam
Çok yipranmistim dolayısıyla
Ardından çalışmalara tam gaz devam ettik ama kimyasaldan sonra olmadıkça daha çok stres yaptım tüp bebeğe kadar gitti olay
Sonuç olarak hamile kaldım doğum yaptım 17 aylik ikizlerim var şu an
Canım bebeklerini Allah bağışlasın ❤️ sen yüksek bir değerle öğrenmişsin 1 ay çok daha yıpratıcı olmuştur 🥺 genel de diyorlar ki kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay oluyor ama işte stres stres stres

Canım bebeklerini Allah bağışlasın ❤️ sen yüksek bir değerle öğrenmişsin 1 ay çok daha yıpratıcı olmuştur 🥺 genel de diyorlar ki kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay oluyor ama işte stres stres stres
Kafamdan atmayı başarabilseydim belki 3 veya 4.denemede olurdu en geç
Söylemek kolay da öyle bir anda insan kafasından cikartamiyor
Hele bir kez hamile kalıp devamı gelmeyince takıntı haline geliyor
Rabbim seni de çok bekletmeden mucizene kavuştursun inşallah 🤲

Merhaba bende kimyasal geçirdim 15 gün önce maalesef hemde bir yıldır deniyoruz eşimde bende çok üzüldük sevincimiz kursağımizda kaldı. kimyasal zaten bebek için sağlıklı bir hamilelik değil. Vücut kendi atıyor bebeği. O yüzden denemeye devam ne mutlu size ki oluyor bebeginiz birde ben her ay stres yapardım bu ay yapmadım başka şeylere odaklandım ondan oldu sanırım birde folik asit kimyasalı önlüyor diyorlar düzenli kullanın mutlaka

Merhaba benimde ilk temmuz ayında 65 Eylül de 11 Ekim ayında 187 çıktı yani 3 defa geçirdim 4 ay içinde..Şimdi genetik testi verdik bekliyoruz sonucu.Size tavsiyem ilk defa oldu belki yine tekrarlamaz diye düşünmeyin Tıbbi genetik bölümünde genetik testi verin derim..

Kafamdan atmayı başarabilseydim belki 3 veya 4.denemede olurdu en geç
Söylemek kolay da öyle bir anda insan kafasından cikartamiyor
Hele bir kez hamile kalıp devamı gelmeyince takıntı haline geliyor
Rabbim seni de çok bekletmeden mucizene kavuştursun inşallah 🤲

Merhaba bende kimyasal geçirdim 15 gün önce maalesef hemde bir yıldır deniyoruz eşimde bende çok üzüldük sevincimiz kursağımizda kaldı. kimyasal zaten bebek için sağlıklı bir hamilelik değil. Vücut kendi atıyor bebeği. O yüzden denemeye devam ne mutlu size ki oluyor bebeginiz birde ben her ay stres yapardım bu ay yapmadım başka şeylere odaklandım ondan oldu sanırım birde folik asit kimyasalı önlüyor diyorlar düzenli kullanın mutlaka

Merhaba benimde ilk temmuz ayında 65 Eylül de 11 Ekim ayında 187 çıktı yani 3 defa geçirdim 4 ay içinde..Şimdi genetik testi verdik bekliyoruz sonucu.Size tavsiyem ilk defa oldu belki yine tekrarlamaz diye düşünmeyin Tıbbi genetik bölümünde genetik testi verin derim.

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Benim kanama bu gün başladı ama kasıklarımda ve özellikle sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı var dayanamıyorum neden olur ki parol içmek zorunda kaldım böyle birşey yaşadınız mı kimyasal gebeliğinizde

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Benim kanama bu gün başladı ama kasıklarımda ve özellikle sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı var dayanamıyorum neden olur ki parol içmek zorunda kaldım böyle birşey yaşadınız mı kimyasal gebeliğinizde
Evet bende yaşadım yaklaşık 10 gün lekelenme şeklinde kanamam oldu şiddetli kasik ve bel ağrım oldu ağrı kesiciler içtim maalesef zararı varmiydi bilmiyorum. 1 haftadan fazla süredir kanamam yoktu taki düne kadar dünde lekelenmem oldu çevremde geçirenlere sordum onlarda da olmuş. Şimdi yok şükür ama ara ara kasık ağrım oluyor kimyasaldan mi halaa bilemiyorum

Ben yaşadım canım 2 ay sonra tekrar gebe kaldım.. Üzülmene gerek yok aslında sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut onu atıyor.. Kötü bişey değil adet görceksnz deneyin kimyasal gebelikten sonra vucut hemen gebeliğe hazırlanıyor.

Evet benim 10 güne yakın kanamam oldu adet ağrısı çektim o süre zarfında..

Merhaba kızlar bu ay yumurtlamayı yakalayıp güzel değerlendirdik cuma sabahı yumurtlamanın 12. Gününde erken gebelik testinde silik çizgi gördüm fakat yurtdışına çıktığım için kan veremedim. Ctesi günü yani dün pembemsi açık kahve gibi bi leke geldi çok değildi yerleşme kanaması heralde diye düşündüm fakat reglime 3 gün kala bugün ağrılı bir kanamam oldu ve parçalı bir kanama.. bu yaşadığım kimyasal gebelik midir acaba çok moralim bozuldu :( tr ye yarın gece döneceğim döndüğümde kan versem eğer kimyasal yaşıyorsam öğrenebilir miyim sizce yoksa değer çoktan sıfırlanmış olur mu

Merhaba kızlar bu ay yumurtlamayı yakalayıp güzel değerlendirdik cuma sabahı yumurtlamanın 12. Gününde erken gebelik testinde silik çizgi gördüm fakat yurtdışına çıktığım için kan veremedim. Ctesi günü yani dün pembemsi açık kahve gibi bi leke geldi çok değildi yerleşme kanaması heralde diye düşündüm fakat reglime 3 gün kala bugün ağrılı bir kanamam oldu ve parçalı bir kanama.. bu yaşadığım kimyasal gebelik midir acaba çok moralim bozuldu :( tr ye yarın gece döneceğim döndüğümde kan versem eğer kimyasal yaşıyorsam öğrenebilir miyim sizce yoksa değer çoktan sıfırlanmış olur mu
Merhaba kimyasal olabilir bende regl günümde normal regl oldum sandım hamileymişim normalde 7 gün sürer regljm bende 7 gün kanamam oldu lekelenme şeklinde sonra leke devam edince 7 günden sonra şüphelenip test yaptım pozitif gördüm tabi bir sevinçle bir gün sonra doktora gittim beta HCG değerim çok düşük çıktı fakat hala hamileydim doktor düşük olduğundan muhtemelen düşük yapmışsın dedi bir kaç gün takip etti beta HCG yi en son 6 ya düşünce düşük dedi kimyasal dedi ve maalesef olumsuz sonuçlandı 😔 eğer kimyasalsa muhtemelen kanamaniz devam edecektir fakat mutlaka en kısa zamanda doktora gidin belki onlenebilir bir durum vardır kimyasala çözüm yok ama başka bişey de olabilir 😔

Geçmiş olsun canım bende 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. En son mayıs ayında kimyasal gebelik yaşamıştım 1 ay sonra gebe kaldım çok şükür 🙏 stres çok etkiliyor çok kafama takıyordum. Daha sonra 2 kere yaşadığım için genetik test istedi doktor kanda pıhtılaşma çıktı ilaç kullanıyorum. Allah sizede nasip etsin inşallah en kısa zamanda 🙏

Canım ben de temmuzda kimyasal gebelik geçirdim, sonrasında hiç regl olmadan tekrar hamile kaldım. Kimyasal gebelik vücudu gebeliğe daha iyi hazırlıyor diyorlar. Ardından benim gibi hemen hamile kalan çok arkadaşım var. Umuyorum senin de her şey gönlünce olur.

Merhaba kimyasal olabilir bende regl günümde normal regl oldum sandım hamileymişim normalde 7 gün sürer regljm bende 7 gün kanamam oldu lekelenme şeklinde sonra leke devam edince 7 günden sonra şüphelenip test yaptım pozitif gördüm tabi bir sevinçle bir gün sonra doktora gittim beta HCG değerim çok düşük çıktı fakat hala hamileydim doktor düşük olduğundan muhtemelen düşük yapmışsın dedi bir kaç gün takip etti beta HCG yi en son 6 ya düşünce düşük dedi kimyasal dedi ve maalesef olumsuz sonuçlandı 😔 eğer kimyasalsa muhtemelen kanamaniz devam edecektir fakat mutlaka en kısa zamanda doktora gidin belki onlenebilir bir durum vardır kimyasala çözüm yok ama başka bişey de olabilir 😔
Teşekkür ederim cevabınız için kanamam devam ediyor normal regl gibi :/ size de çok geçmiş olsun insanın çok morali bozuluyor cidden.. 😞

Teşekkür ederim cevabınız için kanamam devam ediyor normal regl gibi :/ size de çok geçmiş olsun insanın çok morali bozuluyor cidden.. 😞
Eğer regl gbiyse kimyasal olma oranı çok yüksek 😔 ama morelinizi bozmayın kimyasalda zaten bebek sagliksizsa vücut kendi sonlandırıyor. Sonrasında da bir sonraki gebelik için kendini daha iyi geliştiriyormus vücut. İnşallah sizde bende en kısa zamanda kucagimiz boş kalmaz 🤲

Ben kimyasal gebelik geçirdim. 29 günüm bugün yarın 30 olucak hala regl olmadım. İlk kimyasalda 28 gün sonra regl olmuştum.

çok geçmiş olsun.Bende şubat ayında 381 le öğrenmiştim hamileliğimi sonrası kimyasal oldu sizin gibi.ben hala hamile kalamadım maalesef ve doktor bu ay tedaviye başlayabiliriz dedi.benim kanamam 45 gün sürdü ve kist oluştu sonrasında.bende pco varmış onu da kimyasal gebelikten sonra hamile kalamıyorum diye kontrole gittiğimizde öğrendik.evet çoğu kişi kimyasaldan sonra hamile kalmış ama bizde olmadı maalesef.stres yapmayın ben yenemedim stresi belki o yüzden olmuyor

Merhaba benimde ilk temmuz ayında 65 Eylül de 11 Ekim ayında 187 çıktı yani 3 defa geçirdim 4 ay içinde..Şimdi genetik testi verdik bekliyoruz sonucu.Size tavsiyem ilk defa oldu belki yine tekrarlamaz diye düşünmeyin Tıbbi genetik bölümünde genetik testi verin deri

Merhaba benimde ilk temmuz ayında 65 Eylül de 11 Ekim ayında 187 çıktı yani 3 defa geçirdim 4 ay içinde..Şimdi genetik testi verdik bekliyoruz sonucu.Size tavsiyem ilk defa oldu belki yine tekrarlamaz diye düşünmeyin Tıbbi genetik bölümünde genetik testi verin derim..
Öncelikle merhaba, Ekim ve Aralık aylarında bende 2 kez kimyasal geçirdim hatta şuan beta sabit kaldı iğne yapılabilir, genetik verdik bizde sizin sonucunuz ne çıktı merak ettim

Back
X