Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, olabilir ama bazen yavaş ta yükseliyor 2 günde bir takip edinMerhaba ben adetime yaklasik 3 gun varken yani 06.01.2023de gebelik testi yaptirdim ve 67.44 cikti 11.01.2023 bugun tekrar test yaptirdim ve 96.8 cikti kimyasal gebelik olabilir mi?
Normalde beklenen her 2 günde bir en az%60 artış olmasıdır. Örneğin 6 sında 67.44 çıkan sonucunuz 8 inde en az 107, 10 unda en az 171 olmalıydı. Ama bazı kişiler gördüm forumda farklı yerlerde test verdikleri ya da yaklaşik aynı saatlerde vermedikleri için değerleri yavaş yükseliyor görünen. Siz 13 ünde tekrar yaptırın yine az arttıysa kimyasaldır. Doktorlar görüştünüz mü hiç?yukseldigi surece gebelik var demek midir? yoksa az az yukseldigi icin kimyasal midir..
Erkenden verdiğinde değer düşüktür evet ama yükseliş iyidir, hayırlısını dile 13 önde tekrar baktırbugun doktora gittim oda kimyasal gebelik olabilir dedigi icin boyle korkuyorum ama etrafimdaki hamileler erkenden test verdigim icin sonucun boyle oldugunu soyluyorlar![]()
Kimyasal gebelik olabilir canım. Beta baya yavaş yükselmişMerhaba ben adetime yaklasik 3 gun varken yani 06.01.2023de gebelik testi yaptirdim ve 67.44 cikti 11.01.2023 bugun tekrar test yaptirdim ve 96.8 cikti kimyasal gebelik olabilir mi?
Tekrar kan verin bence.bugun ilk kan vereli tam 6 gun oldu kimyasal gebelikse artik kanamam olmasi gerekmiyor muydu? doktorun biri normal yeni gebelik hizla yukselmez derken digeri kimyasal gebelik olabilir dedi 3 gundur ne yapacagimi bilmiyorum![]()
Aynı saatte mi verdin canımayni gun iki farkli yerde kan verdim birinde 96 cikarken sonuc digerinde 66 cikmis bu neden olur kizlar![]()
1 saat anca vardir aralarinda farkli yerlerde verdim gecen ay 11inde adet olmustum acaba gebelik cok erken oldugu icin mi boyle dusukAynı saatte mi verdin canım
1 saat anca vardir aralarinda farkli yerlerde verdim gecen ay 11inde adet olmustum acaba gebelik cok erken oldugu icin mi boyle
Dünde 96 çıkmış bugünde eğer hamilelik olsaydı azda olsa yükselirdi canım1 saat anca vardir aralarinda farkli yerlerde verdim gecen ay 11inde adet olmustum acaba gebelik cok erken oldugu icin mi boyle dusuk
Merb bende 10 Aralık'ta kimyasal geçirdim 5 hafta 4 günlük kaybettim kimyasalın en büyük belirtisi dengesiz beta benim ilk betam 19.30 du 24 saat geçmeden beta 30.40 oldu ve ertesi gun kanama ile düşük yaptım ...Merhaba ben adetime yaklasik 3 gun varken yani 06.01.2023de gebelik testi yaptirdim ve 67.44 cikti 11.01.2023 bugun tekrar test yaptirdim ve 96.8 cikti kimyasal gebelik olabilir mi?
Merhaba naptınız acaba1 saat anca vardir aralarinda farkli yerlerde verdim gecen ay 11inde adet olmustum acaba gebelik cok erken oldugu icin mi boyle dusuk
Yavaş yavaş yükselmesi bence normal çünkü benimki aşırı hızlı yükseldi ve düşük yaptım tabi kişiden kişiye de değişebilirKimyasal gebelik olabilir canım. Beta baya yavaş yükselmiş![]()
Peki kesen gözükuyormudu telaş etme bence eğer kesen gözüküyorsa kimyasal olmaz ben üç yıllık evliyim 10 Aralık'ta ilk hamileliğim oldu ve kimyasal oldu hakkında hayırlısıyukseldigi surece gebelik var demek midir? yoksa az az yukseldigi icin kimyasal midir..