Kimyasal gebelik ?

seda-6224

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
88
19
3
31
Kızlar merhaba bugün tam 5+0 hamileyim sözde
cuma günü kan verdim 148 çıktı
Pazar tekrardan kan verdim 199 çıktı
Bugün tekrardan kan verdim 255 çıktı
Doktor kimyasal düşük olacak dedi ama benim içimde şüphe kaldı böyle sorunla karşılaşan oldu mu ?

Doktor kimyasal düşük olacak dedi ama benim içimde şüphe kaldı böyle sorunla karşılaşan oldu mu ?
2 kimyasal düşük yaşadım beta istenildiği gibi yükselmiyor ve sonra düşüşe geçmeye başlıyor.

3. Gebeliğim şuan 10 hafta kaldı doğuma. Canını sıkma zor bir şey evet ama zaten sağlıksızsa ve yaşamayacaksa bebek vücut dışarı atıyor.
Orası öyle tabikide canım ama şuanki süreç benim için çok zor böyle keşle yükselse iyice diyorum içim bi şey bilmiyorum

Canım dündü galiba forumda okumuştum bir kaç kişinin beta düşmüş sonra geri yükselmiş gebelik oluşmuş doktor bile şaşırmış nasıl oldu diye, ki senin daha düşüş bile başlamamış Allahtan ümit kesilmez inşallah yükselir betan

Canım dündü galiba forumda okumuştum bir kaç kişinin beta düşmüş sonra geri yükselmiş gebelik oluşmuş doktor bile şaşırmış nasıl oldu diye, ki senin daha düşüş bile başlamamış Allahtan ümit kesilmez inşallah yükselir betan
Evet düşüş yok aksine sürekli yükseliyor az da olsa doktorda düşmezse müdahaleyle düşürürüz dedi Yükselir inşallah 🥺

Back
X