Canım bugün veremedim bizim Burda doktor bulmak imkansız gibi yarın inşallahnasılsın canım kan verecek misin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bugün veremedim bizim Burda doktor bulmak imkansız gibi yarın inşallahnasılsın canım kan verecek misin
Bugün 8 gün oldu kimyasal gebelik olsaydı şuan a kadar hamilelik bitmez miydi sizce. Bugün tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktı. Hala kimyasal gebelik riski var mıdırİnşallah inan bazı doktorları anlamıyorum yaa rizki veren rabbim yani insanlarin duygulariyla böyle rahat nasıl oynayabiliyorlar benim bildiğim bir iki beta HCG yukselisinden sonra tekrar düşme oluyor ultrasona bakarak bunu nasıl yorumluyor ki umarım iyi bir doktora denk gelirsin
Sanırım bir haftada sonlanıyor diye biliyorum doktora gittiniz mi kaç gün geciktinizBugün 8 gün oldu kimyasal gebelik olsaydı şuan a kadar hamilelik bitmez miydi sizce. Bugün tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktı. Hala kimyasal gebelik riski var mıdır![]()
bilemiyorum kuzum maalesef risk her zaman var allah yardımcın olsunBugün 8 gün oldu kimyasal gebelik olsaydı şuan a kadar hamilelik bitmez miydi sizce. Bugün tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktı. Hala kimyasal gebelik riski var mıdır![]()
7 gün geçiktiSanırım bir haftada sonlanıyor diye biliyorum doktora gittiniz mi kaç gün geciktiniz
Allah razı olsunbilemiyorum kuzum maalesef risk her zaman var allah yardımcın olsun![]()
İşte bebegi görene kadar herşeyde korkuyorsun umarım bir an önce herşey hallolur7 gün geçikti
Korkuyorum vallaİşte bebegi görene kadar herşeyde korkuyorsun umarım bir an önce herşey hallolur
Merhaba bende 4 kimyasal gebelik geçirdim siz ne yaptınız benim her şeyi araştırdılar ama bi şey bulamadılar ne yapacağımı bilmiyorum178 değerle kese oluşmaz ki daha, kimyasal diye ezbere nasıl söylemiş doktor. 4 kimyasal gebelik geçirdim. 2 günde 1 artışa göre karar verdik hep sonra da kendi kendime regl oldum zaten. Sen tekrar bı kan testi yaptır. İstersen öncesinde sabah bı idrar testi yap koyulaşma var mı bak, eğer koyulaşır gibiyse bı de kan baktır ona göre karar ver, o doktora da gitme bı daha
Kimyasaldan ne kadar sonra hamile kaldınız bende 1 ay geçti ve şimdi tekrar adet olmadım kan da vermek istemiyorum bekliyorum öyle berki hasta olurum diye ama teste net çıkıyorCanım merhaba benim de kasıklarımda ağrı var hep ve şuan 8. Haftayı doldurduk gayette sağlıklı ilerliyoruz şükür. Kasık ağrısıyla buna karar veremez kesinlikle tek bir beta ile de karar veremez lütfen alanında uzman başka bir doktora gözükür Musun. Bende kimyasal geçirdim ama kanamadan sonra kasık ağrım başlamıştı mesela.
3 kimyasalın ardından hamile kalabilirim ve bebişim doğdu çok şükür canım. Oksapar kullandım, kan sulandirici iğne gebeliğin başında progestan ilaçtan. Tabi hamilelik öncesi de bı işlem yapıldı sulu ultrason diye rahim filmine benziyor. Ama rahim filminde görülmeyen polip miyom vs varsa bunda daha net görünüyormus. Temiz çıktı şükür sonra da küçük bı kesik atıldı rahim içine. Bu işlem sonrası hamile kaldım. Dediğim ilaç takviyelerini kulandirtti doktorumMerhaba bende 4 kimyasal gebelik geçirdim siz ne yaptınız benim her şeyi araştırdılar ama bi şey bulamadılar ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba canım bir adet geçirdikten hemen sonra hamile kaldım. İdrar testi mi net çıkıyor?Kimyasaldan ne kadar sonra hamile kaldınız bende 1 ay geçti ve şimdi tekrar adet olmadım kan da vermek istemiyorum bekliyorum öyle berki hasta olurum diye ama teste net çıkıyor
Evet adetimin ilk günü yaptım dedim kimyasaldır 5 gün bir daha yaptım bu sefer baya netti resim koyayımMerhaba canım bir adet geçirdikten hemen sonra hamile kaldım. İdrar testi mi net çıkıyor?
Bende kullandım onları ama bakalım demek daha vakti zamanı değil hayırlısı olsun rahim içine kesik atıldı derken bi şey mi aldılar rahimden histeroskopi mi yapıldı3 kimyasalın ardından hamile kalabilirim ve bebişim doğdu çok şükür canım. Oksapar kullandım, kan sulandirici iğne gebeliğin başında progestan ilaçtan. Tabi hamilelik öncesi de bı işlem yapıldı sulu ultrason diye rahim filmine benziyor. Ama rahim filminde görülmeyen polip miyom vs varsa bunda daha net görünüyormus. Temiz çıktı şükür sonra da küçük bı kesik atıldı rahim içine. Bu işlem sonrası hamile kaldım. Dediğim ilaç takviyelerini kulandirtti doktorum
Yok aslında , alttan sulu ultrason diye bişey yapıldı,onun sonrasında atıldı kesik.Bende kullandım onları ama bakalım demek daha vakti zamanı değil hayırlısı olsun rahim içine kesik atıldı derken bi şey mi aldılar rahimden histeroskopi mi yapıldı
Kendi kendine gelecektir kanaman hiç bişey yapmana gerek yok. Hatta şuana kadar gelmiştirMerhaba benim şuan ilk gebeliğim ve kimyasal gebelik yaşıyorum 15 martta beta 21 çıktı 17 martta 11 çıktı kimyasal gebelik dediler adetim 6 gün oldu gelmedi Bi kanamamda yok ne yapmam gerekiyor kanamam olacak mı