Kimyasal Gebelik

ismigizli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
133
-17
18
30
Hayırlı Günler Hanımlar,
Ben Aralıktan bu yana dört defa Kimyasal Gebelik geçirdim.
Adetim Tam 8 Gün gecikti diye dün tekrardan gebelik testi yaptım ve yine çok hafif iki çizgi çıktı..
yine hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum bu neden ile sevinmeye bile korkuyorum. Daha önceden de hep silik çizgi çıkıyordu. Bu defa Beyaz Beyaz akıntı oluyor arasıra bu daha önceki yaşadığım gebeliklerde olmadı.
Benim gibi Üst Üste Kimyasal yaşayışta sonra sağlıklı bir gebelik Yaşayan var mı?
Tekrar Kimyasal Gebelik ise ne önerirsiniz bana?
Sağlık açıdan ne bende nede eşimde bir sıkıntı var.

Bende iki defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim geçen ay ve bu ay sizin durumunz nedir şu an

Bende iki defa üst üste kimyasal gebelik geçirdim geçen ay ve bu ay sizin durumunz nedir şu an
İki gün önce kan verdim HCG 38.90 çıktı.. gebelik var şuanda ama yine kimyasal mı değil mi belli değil

Merhaba ben sizin gibi oldum bir dış ğebelik iki ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim ve doktorlar hiçbir sorunum olmadığını söyledi siz nasıl sagliklı hamile kaldınız bir tedavi gördünüz mü veya ilaç kullandınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…