Kimyasal gebelik

sevim522

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
11
2
6
25
Kızlar şimdi ben bu ayın 10 unda kimyasal gebelik geçirdim kanamam 4 gün sürdü bitti sanıp eşimle beraber olduk ama kanamam kahverengi lekelenme şeklinde 12 gün daha devam etti ben dün test yaptım iki kere ikisi de çift çizgiydi sizce betam sıfırlanmadığı için mi öyle yoksa tekrar gebelik oluşmuş olabilir mi

Kızlar şimdi ben bu ayın 10 unda kimyasal gebelik geçirdim kanamam 4 gün sürdü bitti sanıp eşimle beraber olduk ama kanamam kahverengi lekelenme şeklinde 12 gün daha devam etti ben dün test yaptım iki kere ikisi de çift çizgiydi sizce betam sıfırlanmadığı için mi öyle yoksa tekrar gebelik oluşmuş olabilir mi
Betan sıfırlanmasa adet göremezsin diye biliyorum

Şuan bende kimyasal gebelik geçiriyorum ve lekelenmelerim var 4 gün önce betam 4 tü hala regl olmadım sanırım sıfırlanmadı

Betan sıfırlanmasa adet göremezsin diye biliyorum
benim kanamam başladığı halde 6nında üstündeydi beta ve 5 üstüne gebelik gözüyle bakılıyor, yine de kan vereblirsin emin olmak için. Bu arada ben regl olmadan tekrar hanile kaldım pzt ilk kontrole gidicez umarım sağlıklıdır ve sizlerinde öyle olur mümkün yani tekrar gebelik

Back
X