Kimyasal gebelik

Nur Nur16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2023
5
1
1
Merhaba ben 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim şuan kan değerlerim tamamen sıfırlandı doktorum tamamen geçtiğini söledi ama kaç gündür hafif pembe akıntım oluyor sürekli deil ama bide dün kahverengi akıntım oldu acaba ne zaman gebelik planlayanilirim benim gibi olanlar var mı acaba?

Merhaba ben 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim şuan kan değerlerim tamamen sıfırlandı doktorum tamamen geçtiğini söledi ama kaç gündür hafif pembe akıntım oluyor sürekli deil ama bide dün kahverengi akıntım oldu acaba ne zaman gebelik planlayanilirim benim gibi olanlar var mı acaba?
Merhaba ben 2 defa kimyasal gebelik gecirdim,cogu kadin 1 ay icinde tekrar hamile kalabiliyor. Doktorun birsey önermedimi ?

Yok bi önerisi olmadı ama herseyim normal temiz çıktı ama biraz korkuyorum yine tekrarlar diye bide pcos var dedi 3. Denemede hamile kaldım o da 6 haftalıkken kimyasal gebelik geçirdim malesef 🥲

Bende ayın 20 sinde kanama başladı kimyasal oldu. 10 gün sürdü normalde 5 gün falan adet oluyorum. Lekenme günlerce sürdü. Hatta daha geçen gün yine geldi. Sanırım normal sonuçta düşük yaptık. Korunma konusunda bana doktor denemeye devam edin demişti biz hiç korunmadık zaten bildiğim kadarıyla korunmaya gerek olmuyor kimyasalda

Bende ayın 20 sinde kanama başladı kimyasal oldu. 10 gün sürdü normalde 5 gün falan adet oluyorum. Lekenme günlerce sürdü. Hatta daha geçen gün yine geldi. Sanırım normal sonuçta düşük yaptık. Korunma konusunda bana doktor denemeye devam edin demişti biz hiç korunmadık zaten bildiğim kadarıyla korunmaya gerek olmuyor kimyasalda
Doktorumla bugün konustum 20 ila 50 gün arası lekelenmen olabilir dedi 2 ay ara verip çocuk düşünebilirsinizz dedi ama ben ara vermek istemiyorum en azından bi hafta daha bekleyip denemek istiyorum

Kimyasal sonrası adetle kanama adet olarak sayiliyor sizin adetiniz bittince tekrar deneye bilirsinjz

Geçmiş olsun. Bizde 2.çocuk istiyoruz.nisan da kimyasal gebelik geçirdim. 2 ay korunduk sonra tekrar denemeye başladık ama tekrar gebe kalamadım daha 😞

Sizede geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırız ikimizde Rabbim banada annelik duygusunu yaşatsın inşallah peki doktora gittiniz mi bi daha

Sizede geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırız ikimizde Rabbim banada annelik duygusunu yaşatsın inşallah peki doktora gittiniz mi bi daha
Hayır tekrar gitmedim. Bu ay da deneyelim şansımızı olmazsa gideyim diyorum. İnşallah en kısa zamanda size de bana da nasip olur

Hayır tekrar gitmedim. Bu ay da deneyelim şansımızı olmazsa gideyim diyorum. İnşallah en kısa zamanda size de bana da nasip olur
Sizin çok yeni daha bence kanama olması normal benim 10 gün falan sürmüştü. Aslında bazıları hiç korunmuyorhemen gebelik planlıyor biz 2 ay korunmuştur🤷🏼‍♀️

Back
X