Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben geçen yıl Şubat'ta bu yıl da agustosda bı kimyasal gebelik geçirdim yani beklicek birşey yok zaten kimyasal gebelik olacağın ilk adetinde vücudundan atıyorsun doktora gittiğimde bekle ara ver diye hiç birşey söylemediler 2 yıldır olmayınca aşılamaya basliyacagimMerhaba kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim çok heveslenmiştik hamileyim diye. Bunun sonrasında tekrar denemek doğru mu beklemeli miyim? Bununla ilgili bilgisi olanlar dönüş yapar mısınız![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsınValla ben geçen yıl Şubat'ta bu yıl da agustosda bı kimyasal gebelik geçirdim yani beklicek birşey yok zaten kimyasal gebelik olacağın ilk adetinde vücudundan atıyorsun doktora gittiğimde bekle ara ver diye hiç birşey söylemediler 2 yıldır olmayınca aşılamaya basliyacagim
Doğru ne yediğimizi bile bilmiyoruz artıkAslında kimyasal gebelik kendiliğinden tedavisiz tutuyorsa doktorlar bir nevi güzel dollene biliyor gözüyle bakıyorlar genetik bozukluk olan bir dollemeyi vücudun kabul etmediğinden dolayı vücut beyin onu kabul etmiyor ve tutunamayip dışarı atıyor aslında bunların hepsi yediklerimiz besinlerin kaliteli olmamasından hormonel bozukluk yaratıyor hepsi
İnşallah teşekkür ederimForumda çok denj geldim kimyasal sonrası hemen hamile kalanları ve kese vs oluşmadığı için bir sorun olmayacaktır.
Doğru ne yediğimizi bile bilmiyoruz artık
KesinlikleDoğru ne yediğimizi bile bilmiyoruz artık
Bende yaşıyorum ama kanama gelmedi daha ne yapılır bende bilmiyorumMerhaba kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim çok heveslenmiştik hamileyim diye. Bunun sonrasında tekrar denemek doğru mu beklemeli miyim? Bununla ilgili bilgisi olanlar dönüş yapar mısınız![]()
Kanama gelmediyse belki tutunmuştur normal gebelik olur inşallahBende yaşıyorum ama kanama gelmedi daha ne yapılır bende bilmiyorum
Sanmıyorum sancım var tekrar test yaptım iyice silik olmuş çizgi kan verecektim vazgeçtim beklicem artık önemli olan bundan sonrası bakalımKanama gelmediyse belki tutunmuştur normal gebelik olur inşallah![]()
Merhaba kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim çok heveslenmiştik hamileyim diye. Bunun sonrasında tekrar denemek doğru mu beklemeli miyim? Bununla ilgili bilgisi olanlar dönüş yapar mısınız
Ben adet günümden 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım orda pozitif çıktı emin olmak için kan verdim 15 hcg çıktı adet günümde normalden çok daha fazla kanamam oldu tekrar hcg baktırdım düşmüş. Kimyasal gebelikte ilk adet gününde kanamayla atıyormuş gebeliği. Seninki yüksek bi doktora git muayene ol bence inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınBende aynı şeyi yaşıyorum Şuan nasıl öğrendin kimyasal gebelik olduğunu ? Benim hcg değerim 15 kasımda 749.7 cıktı 19 Kasım bugün 686ya düştü. Doktor sağlıksız gebelik muhtemelen kimyasal gebelik olduğunu söyledi
Gün aşırı hcg değerlerime bakmamı söyledi doktor Salı günü poliklinikliğe gidip tekrar kan vermemi söyledi. Tekrar yükselirse diye sordum ama sağlıksız dedi düşüyor olması zaten dedi umudum hiç kalmadı ilk gebeliğimBen adet günümden 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım orda pozitif çıktı emin olmak için kan verdim 15 hcg çıktı adet günümde normalden çok daha fazla kanamam oldu tekrar hcg baktırdım düşmüş. Kimyasal gebelikte ilk adet gününde kanamayla atıyormuş gebeliği. Seninki yüksek bi doktora git muayene ol bence inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın![]()
Gün aşırı hcg değerlerime bakmamı söyledi doktor Salı günü poliklinikliğe gidip tekrar kan vermemi söyledi. Tekrar yükselirse diye sordum ama sağlıksız dedi düşüyor olması zaten dedi umudum hiç kalmadı ilk gebeliğimBen adet günümden 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım orda pozitif çıktı emin olmak için kan verdim 15 hcg çıktı adet günümde normalden çok daha fazla kanamam oldu tekrar hcg baktırdım düşmüş. Kimyasal gebelikte ilk adet gününde kanamayla atıyormuş gebeliği. Seninki yüksek bi doktora git muayene ol bence inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın![]()
Bende aynı şeyi yaşıyorum Şuan nasıl öğrendin kimyasal gebelik olduğunu ? Benim hcg değerim 15 kasımda 749.7 cıktı 19 Kasım bugün 686ya düştü. Doktor sağlıksız gebelik muhtemelen kimyasal gebelik olduğunu söyledi
Yinede dua et Allah tan umut kesilmezGün aşırı hcg değerlerime bakmamı söyledi doktor Salı günü poliklinikliğe gidip tekrar kan vermemi söyledi. Tekrar yükselirse diye sordum ama sağlıksız dedi düşüyor olması zaten dedi umudum hiç kalmadı ilk gebeliğim![]()