Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim çok heveslenmiştik hamileyim diye. Bunun sonrasında tekrar denemek doğru mu beklemeli miyim? Bununla ilgili bilgisi olanlar dönüş yapar mısınız
Ben beklemedim adet görmeden kaldım üstüne zaten kimyasakdan sonra saglikli olma ihtimali çok çok artiyo araya zaman koyup saglikli yumurtayi kacirmak istemedim
Ben beklemedim adet görmeden kaldım üstüne zaten kimyasakdan sonra saglikli olma ihtimali çok çok artiyo araya zaman koyup saglikli yumurtayi kacirmak istemedim
Merhaba kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim çok heveslenmiştik hamileyim diye. Bunun sonrasında tekrar denemek doğru mu beklemeli miyim? Bununla ilgili bilgisi olanlar dönüş yapar mısınız
Merhaba bende geçen hafta silik çizgi ile öğrendim sonra kan verdim 30 çıktı tabi kimyasal nedir bilmiyordum bile çok sevinmiştik ilk gebeliğim olacaktı ama üç dört gün sonra sabah kanamam oldu doktora gittim kimyasal dedi değerimde 4 e düşmüştü. Ara vermeye gerek yok bu kanamayı adetin 1. Günü sayıp değerlendirmeye devam edebilirsin dedi. Hala umutsuzluğumu atamadım üstümden