Benim adetten hiç bir farkı yoktuMerhaba kızlar kimyasal gebelikte kanama nasıl oluyor benim 2 gün önce başladı devamı gelmedi ara ara mı olur âdet gibi mi
Bir tedavi oldunmu canım. Bende 3 kere düşük yaptımGeçen sene ocak ve mart ayi kimyasal geçirdim. Son kimyasalden sonra hiç adet gormeden hamile kaldim. Onuda 2 aylikken dusuk yaptim. Yani mayis ay'ı
sonra haziranda ilk ve son adetimi oldum. Ve suan 31 haftaligim.
Ben tıbbı bir tedavi olmadim. Bir hoca gibi birisinden oldum. Yurt dışindan otlardan hazirladigi sulari içtim çokta ise yaradi.Bir tedavi oldunmu canım. Bende 3 kere düşük yaptım
Ben aslinda 3 kimyasal 2 dusuk birde 2 gunluk bebegimi kaybettim. Umudunu yitirme herseyin zamani varBir tedavi oldunmu canım. Bende 3 kere düşük yaptım
Benimki pıhtı şeklindeydi ve çok ağrılı idi gece uykudan uyandım sancıyla, normal adet gibi oluyorMerhaba kızlar kimyasal gebelikte kanama nasıl oluyor benim 2 gün önce başladı devamı gelmedi ara ara mı olur âdet gibi mi
Yani başlayınca devami geliyor dimi ertesi güne en fazlaBenimki pıhtı şeklindeydi ve çok ağrılı idi gece uykudan uyandım sancıyla, normal adet gibi oluyor
Çok teşekkür ederim belki yerlesme kanamasidir pek ümidim yok ama yarın test alıp yapayımBenim adetten hiç bir farkı yoktu
İnşallah öyledirÇok teşekkür ederim belki yerlesme kanamasidir pek ümidim yok ama yarın test alıp yapayım
Evet gelirYani başlayınca devami geliyor dimi ertesi güne en fazla
Yarın test yapicam bakalım :)Evet gelir
Regl tarihin biraz ileriye atıyor kimyasal gebelik benim öyle olmuştu en azından. Olmam gereken tarihten 1 hafta sonra olmuştumBende kimyasal gebelik yaşadım 31 Aralıkta yaklaşık 10 gün önce kanamam bitti ve şu an adet olmadım bu normal mi ? Ne zaman düzene girecek
Hayırlısı inşallah dilediğin gibi olurYarın test yapicam bakalım :)
Çok teşekkür ederimHayırlısı inşallah dilediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?