KİMYASAL GEBELİK

Banus96

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
13
2
6
29
Arkadaşlar bir kere kimyasal gebelik yaşadıktan sonra peşine sağlıklı bir gebelik yaşadınız mı?

Geçen sene ocak ve mart ayi kimyasal geçirdim. Son kimyasalden sonra hiç adet gormeden hamile kaldim. Onuda 2 aylikken dusuk yaptim. Yani mayis ay'ı
sonra haziranda ilk ve son adetimi oldum. Ve suan 31 haftaligim.

Merhaba kızlar kimyasal gebelikte kanama nasıl oluyor benim 2 gün önce başladı devamı gelmedi ara ara mı olur âdet gibi mi

Geçen sene ocak ve mart ayi kimyasal geçirdim. Son kimyasalden sonra hiç adet gormeden hamile kaldim. Onuda 2 aylikken dusuk yaptim. Yani mayis ay'ı
sonra haziranda ilk ve son adetimi oldum. Ve suan 31 haftaligim.
Bir tedavi oldunmu canım. Bende 3 kere düşük yaptım

Bir tedavi oldunmu canım. Bende 3 kere düşük yaptım
Ben tıbbı bir tedavi olmadim. Bir hoca gibi birisinden oldum. Yurt dışindan otlardan hazirladigi sulari içtim çokta ise yaradi.

Bende kimyasal gebelik yaşadım 31 Aralıkta yaklaşık 10 gün önce kanamam bitti ve şu an adet olmadım bu normal mi ? Ne zaman düzene girecek

Bende kimyasal gebelik yaşadım 31 Aralıkta yaklaşık 10 gün önce kanamam bitti ve şu an adet olmadım bu normal mi ? Ne zaman düzene girecek
Regl tarihin biraz ileriye atıyor kimyasal gebelik benim öyle olmuştu en azından. Olmam gereken tarihten 1 hafta sonra olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…