kimyasal gebelik

sizin sayamayacağınız kadar doktor dolaştım ben . kan pıhtılaşma testimde 3 mutasyon cıktı heterozigot kimse kafasına göre bisey kullanmıyor ama illa pıhtılasma olsun veya olmasın tüp bebekte bile önlem amaclı ilk 3 ay kan sulandırıcı iğneler vurulur bir zararı yoktur bebeğin daha iyi tutunmasını sağlar. Ben doktorumu buldım zaten bence siz kendinizi kesip bicecek doktorlarla calısmaya devam edin. neyi yapacağımı kimi bulacağımı size sormayacağım. sizden doktor fikri isteyen olmadı. senin aklının alamayacağı sayıda profesör doktorlarla calıstım ben. Yediğiniz herşey hormon koması soluduğunuz hava bile zehirliyken vurulduğumuz aşılardan sonra insanlarda pıhtılasma bozuklukları meydana geldi. farkında mısınız bilmiyorum ama herkes bebek düşürüyor hamile kalamayan bir cok insan var. benim demem su ki kendinizi kesip bictirmeden önce genetik test ve kan pıhtılasma testlerinizi yaptırın. heterozigot cıktı nasıl olsa düşük diyemeyiz sonucta yatkınlık bulunuyor . heterozigotu hic bir doktor önemsemez ama önemsenmeli…
Bana akıl vermeyin deyip kendiniz bana akıl vermeye çalışıyorsunuz. Şu üslupla aklınız sizde kalsın

Bana akıl vermeyin deyip kendiniz bana akıl vermeye çalışıyorsunuz. Şu üslupla aklınız sizde kalsın
seninde aklın sende kalsın ozaman sen önce kendi üslubuna bak kendini üsluplu falanmı sanıyorsun bana git kendine fikirlerini onaylacak doktor bul vs derken ne kadar üsluplusun maşallah. üslup hakkında konusacak en son kişisin

Back