Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 2 gün önce betam 41.50 geldi demiştim bugün 17 geldi malesef kimyasal sanırım peki bu bi problem mi çocuğum olmasına engel mi veya neden olur bilginiz var mı ?
2 ay önce bende aynısını yaşadım beta adetim1 2 gün geçmesi halinde 19 çıkmıştı çok düşüktü 2 gün ara ile betam hemen düşmüştü ve adet kanamam başlamıştı idrr testi bile pozitifti. Bence sorun yok ben şuan ovulasyon testleri ile denemedeyim umarım tutar adetime4 gün var
Merhabalar 2 gün önce betam 41.50 geldi demiştim bugün 17 geldi malesef kimyasal sanırım peki bu bi problem mi çocuğum olmasına engel mi veya neden olur bilginiz var mı ?
2 ay önce bende aynısını yaşadım beta adetim1 2 gün geçmesi halinde 19 çıkmıştı çok düşüktü 2 gün ara ile betam hemen düşmüştü ve adet kanamam başlamıştı idrr testi bile pozitifti. Bence sorun yok ben şuan ovulasyon testleri ile denemedeyim umarım tutar adetime4 gün var
genelde iki sağlıksız gebelik sonrası genetik test yapılır. zaten kimyasal gebelik embriyoda genetik bir sorun olduğunda olan bir sey. bu illa sizde veya esinizde genetik bir sorun var demek değildir ama. en sağlıklı insanda bile genetik olarak sorunlu sperm veya yumurta oluşabilir. eğer imkanınız varsa özel hastanede esiniz de siz de genetik test verebilirsiniz. ama dediğim gibi devlet hastaneleri 2 gebelik kaybı yaşamadan yapmıyor bu testleri.
Teşekkürler amin inşallah başka yerlerde genetik sıkıntı olabilir yazmışlsr korktum
[/QUilla genetik vs değildir okumayla tanı koyamayiz kontrol şart buna canını sıkma şimdi çoğu kadın kimyasal gebelik yaşıyor ve farkına bile var miyor