Kimyasal gebelik ?

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
884
388
103
27
Merhabalar 2 gün önce betam 41.50 geldi demiştim bugün 17 geldi malesef kimyasal sanırım peki bu bi problem mi çocuğum olmasına engel mi veya neden olur bilginiz var mı ?

emriyo sağlıksızsa vücudunuz bu gebeliği sonlandırır. endişelenmenizi gerektiren bir sey yok. sağlıklı değil embriyo demek ki

2 ay önce bende aynısını yaşadım beta adetim1 2 gün geçmesi halinde 19 çıkmıştı çok düşüktü 2 gün ara ile betam hemen düşmüştü ve adet kanamam başlamıştı idrr testi bile pozitifti. Bence sorun yok ben şuan ovulasyon testleri ile denemedeyim umarım tutar adetime4 gün var

Merhabalar 2 gün önce betam 41.50 geldi demiştim bugün 17 geldi malesef kimyasal sanırım peki bu bi problem mi çocuğum olmasına engel mi veya neden olur bilginiz var mı ?
Hayırlısı kuzum sıkma canını sağlıksız mis bu ay olur inşallah hamile kalabiliyorsun buda güzel bir şey dilerim tez zamanda kucağına alirisn sende

2 ay önce bende aynısını yaşadım beta adetim1 2 gün geçmesi halinde 19 çıkmıştı çok düşüktü 2 gün ara ile betam hemen düşmüştü ve adet kanamam başlamıştı idrr testi bile pozitifti. Bence sorun yok ben şuan ovulasyon testleri ile denemedeyim umarım tutar adetime4 gün var
Umarım canım umarım..

Peki genetik sorun olabilir mi hep tekrarlarsa bu durum
genelde iki sağlıksız gebelik sonrası genetik test yapılır. zaten kimyasal gebelik embriyoda genetik bir sorun olduğunda olan bir sey. bu illa sizde veya esinizde genetik bir sorun var demek değildir ama. en sağlıklı insanda bile genetik olarak sorunlu sperm veya yumurta oluşabilir. eğer imkanınız varsa özel hastanede esiniz de siz de genetik test verebilirsiniz. ama dediğim gibi devlet hastaneleri 2 gebelik kaybı yaşamadan yapmıyor bu testleri.

Back
X