Aynen bende öyle oldumkimyasalinnuzerinden bir sene geçti hala kalamadim yumurta takibi yapan devlette doktor arıyorum asilama diyorlar ama eşim biraz daha deneyelim diyorBen hamilelik düşündüğüm 4.ayımda hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef. O günden bugüne henüz hamile kalamadım. Kalan da çok kalamayan da çok nasip
Yani bazıları kimyasal dan sonraki ay çabuk kalıyor bazılarında benim gibi örnek bir sene geçti ama eşimde hareketsizlik çıktı ama çok kotu değilmiş benimde sol yumurtam catlamiyor oda var yani senin ve eşinin böyle sorunları yoksa olur diye düşünüyorum Allah nasip etsin inşallah isteyen herkese banada inşallahBugün hamileliğin kimyasal olduğunu öğrendim.Bundan sonra süreç nasıl ilerliyor tekrar hamile kalmada sıkıntı oluyor mu?
Merhaba, betanız azalacak (doktor 2-3 gün test istemişti süreci görmek için). Benim 65 olduğu gün kanamam başladı. Normal regl gibiydi ama 50-60 kat daha ağrılı ve pıhtılıydı. Rahim iç tabakasını da gri parmak büyüklük ve kalınlığında bi parça ile attım. Kanama uzun sürdü 3-10 ağustosta oldu. Doktor 1 ay dinlenmemi söyledi. Bu ay tekrar denedik bakalım sonuç ne olacakBugün hamileliğin kimyasal olduğunu öğrendim.Bundan sonra süreç nasıl ilerliyor tekrar hamile kalmada sıkıntı oluyor mu?
Beta 45 bugün henüz kanama başlamadıMerhaba, betanız azalacak (doktor 2-3 gün test istemişti süreci görmek için). Benim 65 olduğu gün kanamam başladı. Normal regl gibiydi ama 50-60 kat daha ağrılı ve pıhtılıydı. Rahim iç tabakasını da gri parmak büyüklük ve kalınlığında bi parça ile attım. Kanama uzun sürdü 3-10 ağustosta oldu. Doktor 1 ay dinlenmemi söyledi. Bu ay tekrar denedik bakalım sonuç ne olacak
Arkadaşımın ablası da kimyasal geçirdikten hemen sonraki ay beklemeden denedi ve hamile kaldı
Beta 45 bugün henüz kanama baslamadjMerhaba, betanız azalacak (doktor 2-3 gün test istemişti süreci görmek için). Benim 65 olduğu gün kanamam başladı. Normal regl gibiydi ama 50-60 kat daha ağrılı ve pıhtılıydı. Rahim iç tabakasını da gri parmak büyüklük ve kalınlığında bi parça ile attım. Kanama uzun sürdü 3-10 ağustosta oldu. Doktor 1 ay dinlenmemi söyledi. Bu ay tekrar denedik bakalım sonuç ne olacak
Arkadaşımın ablası da kimyasal geçirdikten hemen sonraki ay beklemeden denedi ve hamile kaldı
Bende yumurta tembelliği eşimde ileri hızında düşüklük vardı 2 aydır tedavi surecindeydik tam oldu dedim kimyasal oldu olmaz diye korkuyorumYani bazıları kimyasal dan sonraki ay çabuk kalıyor bazılarında benim gibi örnek bir sene geçti ama eşimde hareketsizlik çıktı ama çok kotu değilmiş benimde sol yumurtam catlamiyor oda var yani senin ve eşinin böyle sorunları yoksa olur diye düşünüyorum Allah nasip etsin inşallah isteyen herkese banada inşallah
Yaaa gerçekten mimerhabalar bende kimyasalın ertesi ayı hamile kaldım yumurtalama takıbı yaparak inşallah sizde cok kısa sürede kalırsıız
Adetim 1 hafta gecikti test yaptım pozitif kan verdim beta değeri düşük geldi 2 gün sonra tekrar verdim beta değeri düşmüştü şuan bir ağrım yok kanamanın olmasını bekliyorumNe sekilde öğrendiniz beta kaçtı karın kasık ağrısı varmı geçmiş olsun
kalırsınız inşallah bende cok üzülmüştüm toparlanması cok yorucu insan cok etkileniyor.benim kanamam da cok ağrılı olmustu hepten etkilemişti beniYaaa gerçekten mitekrar hamile kalamam diye korkuyorum bende 
Bende çok üzüldüm.Uzun zamandır istediğim bir gebelikti böyle sonuclaninca hayal kırıklığı yaşadımkalırsınız inşallah bende cok üzülmüştüm toparlanması cok yorucu insan cok etkileniyor.benim kanamam da cok ağrılı olmustu hepten etkilemişti beni
Devleti bilmiyorum canım ben de bu ay özele başladım. Rahim filmi çekildim temiz çıktı çok şükür. Özelde devam edicem artıkAynen bende öyle oldumkimyasalinnuzerinden bir sene geçti hala kalamadim yumurta takibi yapan devlette doktor arıyorum asilama diyorlar ama eşim biraz daha deneyelim diyor
Muayene ücreti ne kadar acaba ben burda bı doktor var 2000 özel klinik aldım ama yumurtlama zamanında çağırdıDevleti bilmiyorum canım ben de bu ay özele başladım. Rahim filmi çekildim temiz çıktı çok şükür. Özelde devam edicem artık
İnşallah olur kötü düşünme bır.kere.olmus.demekki.olabiliyorda diyede düşünüyorum tedavini gör benim tedaviyim için özele gitmedim hep devlette onlarda aşılama dediler eşimde biraz daha zaman diyor biraz o yüzdenende olmadı aslında sen iyi bir tedaviyle yine hamile kalırsın inşallah bende inşallahBeta 45 bugün henüz kanama baslamadj
Bende yumurta tembelliği eşimde ileri hızında düşüklük vardı 2 aydır tedavi surecindeydik tam oldu dedim kimyasal oldu olmaz diye korkuyorum
Eğer düşüş olmuyorsa doktora görününBeta 45 bugün henüz kanama başlamadı
değerde düşüş yoksa muhtemelenDoktor kimyasal dedi ama dış gebelik olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?