Kimyasal gebelik

Kynnnnasl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
58
19
3
27
Bu ay kimyasal gebelik yaşadım 124den 27ye düştü maleseff halbuki artış güzel gidiyordu henüz kanamam gelmedi kimyasal dan sonra hamile kalmak daha kolay diye duymuştum sizlerde durumlar nasıl oldu bilgilendirebilirmisiniz

Hemen hamile kalanda var benim gibi aylar geçse de kalamayanda var nasip canım inşallah sen hemen sağlıklı kalanlardan olursun

Bende arkadaş gibi hemen kalamayanlardanim üstünden 6-7 ay geçmiştir henüz gebe kalamadım.. ama sen bunları kafana takarak ilerleme herkesin vücudu, döngüsü farklı Vakti geldiğinde olacaktır umutlu ol stres yapma

Bir kez boş gebelik yaşamıştım 1 buçuk yıl sonra hamile kalabildim bu benim için çok büyük bir sevinçti malesef uzun sürmedi bu yüzden sanırım ufacık bir umuda ihtiyacım var rabbim inşallah size de hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı bir evlat nasip etsin tez vakitte

Çok geçmiş olsun, anlayabiliyorum tabiki bende aşırı sevinçle karşıladım ilk gebeliğimdi ama kısa sürdü.. bende böyle burda topikler açtım umut aradım ama boşa çıktı benimki..asıl umut kendimizde. İnşallah sağlıcakla nasip olsun

Aminn inşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…