• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik

nurvs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2025
19
1
1
22
Merhabalar 7 gündür koyu lekelenme yaşadım, ilk verdiğim beta hcg testi, 39,9 çıktı.Bugün yeniden verdim, 28,45 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik dedi ,0 kadar düşmesini bekleyeceğiz 1 hafta sonra tekrar test vermemi istedi. Eğer bir kanama yaşarsan hemen test ver dedi. Bu durumu yaşayanlar bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Birden yükselme oldu mu testlerinizde?

Geçmiş olsun😔 ben de şubat ayında yaşadım. En azından erken zamanda düşüşe geçmiş süreç uzadıkça can sıkıcı oluyor. Bir iki güne adetin başlar. Zaten kanamayla tamamen atılıyor, herhangi bir müdahaleye gerek yok. Kanamadan sonra da tekrar kan ver değerin sıfırlanması önemli çünkü doktor o yüzden demiştir

Geçmiş olsun😔 ben de şubat ayında yaşadım. En azından erken zamanda düşüşe geçmiş süreç uzadıkça can sıkıcı oluyor. Bir iki güne adetin başlar. Zaten kanamayla tamamen atılıyor, herhangi bir müdahaleye gerek yok. Kanamadan sonra da tekrar kan ver değerin sıfırlanması önemli çünkü doktor o yüzden demiştir
Teşekkür ederim, sizede geçmiş olsun.Evet kısa zamanda öğrenmek iyi ama bi yönden de kötü oluyor. Anladım, saol yorumun için

Back
X