Kimyasal gebelik

beldesakini

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
139
Puanlar
18
Çok konu açılmış farkındayım ama yaşayanlar beni bilgilendirirse çok sevinirim. Değerlerim 8-42-95-137-93 şeklinde oldu ve bugün doktorum düşük yapmaya başladığımı söyledi. Ne zaman regl gelir? Çok mu ağrılı ve yoğun olur? Betanın sıfırlanmama gibi bi ihtimali var mı? Birkaç döngüde reglim düzene girer mi? 2 gün sonra tekrar doktor randevusu aldım ama korkuyorum açıkcası..

Kuzum diger regllerinden hicbir fark olmaz. Sadece pihti gelebilir digerlerinde gelmiyorsa. Normalde hamile kalmaya calismiyor olsaydin gecikme derdin mesela, sen gebelik bekledigin icin erkenden yakalamissin kimyasal gecirip gecikmeli regl olacaksin

Kuzum diger regllerinden hicbir fark olmaz. Sadece pihti gelebilir digerlerinde gelmiyorsa. Normalde hamile kalmaya calismiyor olsaydin gecikme derdin mesela, sen gebelik bekledigin icin erkenden yakalamissin kimyasal gecirip gecikmeli regl olacaksin
Çok teşekkür ederim, ağrılı yoğun kanamalı yazıları gördüğüm için çok çekindim, işe gidiyorum kimseye de belli etmek istemiyorum normalde şuan reglim 4 gün gecikti umarım bir an önce olur bende düzene girerim psikolojim mahvoldu

Yok benim aralik ayinda ilk defa 12 gun gecikti hic olmaz normalde dongum komple degisti onun yuzunden mesela, o ay daha once gormedigim kadar buyuk bir pihti attim. Kimyasal degildi cunku testlerim negatif cikmisti ama rahim duvarim kalinlasip dokuldugu icin biraz yogun oldu. Senin de oyle olur. Agri kismina gelecek olursak benim 20 yildir her döngüm beni agridan Geberttigi icin aliskinim

Ben 8 şubatta geçirdim, normal reglden hiçbir farkı yoktu, ağrı sızı da yoktu.

Kan vermeseydiniz anlamazdınız bile öyle bu ilk hafta kimyasalları. Normal reglden farksız. Endişe etmeyin hiç.

Kan vermeseydiniz anlamazdınız bile öyle bu ilk hafta kimyasalları. Normal reglden farksız. Endişe etmeyin hiç.
Ben 8 şubatta geçirdim, normal reglden hiçbir farkı yoktu, ağrı sızı da yoktu.
Çok teşekkür ederim sağolun gerçekten, çoğu şeyi forum sayesinde öğreniyorum doktor da zaten çok ilgisiz davrandı neredeyse beni azarlıycaktı umarım biran önce regl gelir ve biter

Ben geçen yıl ocak ayında yaşadım, 202 ile öğrendim sonra 98 e düştü sonra 4 e düştü ve iki gün sonra regl oldum normal regllerimden birazcık yogun geçti, yani hiç gebeliğinden haberin olmasaydı muhtemelen reglim gecikti diye düşünürdün cok fark yok. Cok geçmiş olsun inşallah en doğru zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıkla

Çok teşekkür ederim sağolun gerçekten, çoğu şeyi forum sayesinde öğreniyorum doktor da zaten çok ilgisiz davrandı neredeyse beni azarlıycaktı umarım biran önce regl gelir ve biter
Canım muhtemelen 1-2 gün sonra regl olursın bende öyle oldum çok azıcık farklıydı diğer regllerden biraz yoğun geçti karın ağrısı diğer türlü arkadaşların söylediği gibi farketmezseydin bu ay üşüttüm o yüzden ağrım çok derdin strstrn geciktim derdin o yüzden daha fazla stres yapma bırak en azından hamilekalabiliyorız birde öyle düşün herşeyin vakti gelince nasip olurmuş biraz daha sabır edeceğiz

Evet çok haklısınız ama psikolojim mahvoldu, bi süre mental sağlığımı toparlamam lazım sanırım. Çok teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı

Bende bu ay yaşadım. Regl gibi de değil gibi de, farketmesem anlar mıydım bilmiyorum. Korkulacak bir şey yok korkma.

Bende bu ay yaşadım. Regl gibi de değil gibi de, farketmesem anlar mıydım bilmiyorum. Korkulacak bir şey yok korkma.
Teşekkür ederim, çok ümitlenmiştim ama dün sabah 6dan akşam 8e kadar süren garip bi regl ağrısı çektim bi şeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım aslında, nasip zamanı daha gelmedi diyelim

Ben 8 gibi bir değerle öğrendim sonra ertesi gün regl oldum zaten. Yine regl gibiydi bence ama biraz daha yoğundu ara ara yoğun büyük pıhtılar geldi benim. 6. Günde azaldı bitti diyebilirim çok az lekelenme tarzı devam ediyor.

Keşke benimde öyle olsaydı, böyle değer yükseldikçe ümit bağladım neler neler düşündüm bilseniz, sonra belki dış gebeliktir dediler bi de onun travmasını yaşadım, şimdi de regl gelsin diye bekliyorum yarın başka bi doktora gidicem. Çok yoruldum gerçekten sizin gibi olsaydı keşke

Çok haklısınız gerçekten belirsizlik olması kötü bir durum canınızı sıkmayın. Bir şeyleri erken öğrenmekte kötü olabiliyormuş aslında ben de deneyimleyince öğrendim. İnsallah sağlıklı gebelikler elde ederiz en kısa zamanda güzel haberlerle gelelim

`