• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik

Rumeysaf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar kan testimde beta HCG 17 çıktı 3-4 saat sonra kanamam başladı acil doktara geldim kimyasal gebelik dedi 6 gündür değerim düşmüyor bugün de düşmesse doktorum iğne yapacak bu durum başına gelen varmı ill defa yaşıyorum tedirginim iğne konusunda bilgisi olan yazabilir mi?

Kızlar kan testimde beta HCG 17 çıktı 3-4 saat sonra kanamam başladı acil doktara geldim kimyasal gebelik dedi 6 gündür değerim düşmüyor bugün de düşmesse doktorum iğne yapacak bu durum başına gelen varmı ill defa yaşıyorum tedirginim iğne konusunda bilgisi olan yazabilir mi?

Sonuç ne oldu

İğne yapıldı sonrasında değerim düşüşe geçti ama Cook yavaş düşüyor ikinci doza gerek kalmadı şimdi sıfırlanmasini bekliyorum sonra takviye başlayacağım bu süreçte dikkat etmem gerek iğnenin etkisini azaltmak için hacemat olacağım ve takviyelerimi düzenli kullanacağım 3 ay gebelik düşünme dedi doktorum sonrasında inşallah sağ salim kucağıma alırım evladımı ♥️

Back
X