kimyasal gebelik

handerdal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
20
0
36
Adana
arkadaşlar merhaba ben kadınlar kulubune yeni katıldım yazılanların çogunu okuyorum belki dertleşir bana yardımcı olan birileri olurr.benim 8 yaşında bi oğlum var çok şükür ama ocaktan beri yeni bir bebek için çabalıoruz ama şu son iki aydır adetimin biri 10 biride 13 gün gecikti ilki kan tahlilinde çıktı ama düşük seviyede diğeri idrar tahlilinde çıktı ama ikinci çizgi çok hafif şekilde ve adet oldum şimdi bitmek üzere.esas durum bu hep böylemi gidecek hamile kalmamda bi problem yoktur umarım.ilk kontrolümde bir kistim olduğunu bunun hamilelikle doğumda atılacak bir kist oldugunu sorun teşkil etmediğini sölediler ama hemen öyle tanı konurmu acaba?kan değerlerimin düşük olmasıda sorun yaratırmı bana yardımcı olurmusunuz??beni duyan birileri varmı tanışmak isterim.şimdiden teşekkürr ederimm:84:

canım senınde kımyasal gebelik olabilir çünkü benim tanım kimyasal gebelik gebelik kanda çıkıyor sonra 5 hafta dan sonra da düşükle devam ediyor senı korkutmak istemem ama benim durumuma benziyor cok az beta hcg değeri çıkıyor sonraki hafta yükselip biranda düşüşe geçiyor en son düşüğümüde allaha şükür adet olur gibi atlattım bakalım tedaviye başladık sonumuz hayır olsun

arkadaslar aranza bende yenı katıldm 1bucuk hafta once bende kımyasal gebelık yasasm szlere sorum varmı aranzda kımyasl gebelık yasaypta ardndan hemen hamıle kalanlar lutfen yardmcı olun :84::2:

canım senınde kımyasal gebelik olabilir çünkü benim tanım kimyasal gebelik gebelik kanda çıkıyor sonra 5 hafta dan sonra da düşükle devam ediyor senı korkutmak istemem ama benim durumuma benziyor cok az beta hcg değeri çıkıyor sonraki hafta yükselip biranda düşüşe geçiyor en son düşüğümüde allaha şükür adet olur gibi atlattım bakalım tedaviye başladık sonumuz hayır olsun

evet canım deger 20,21 iken 5 gün sora 100 yükseldi ve 3 gün sora 33 e düştü acaba hep böle mi gidecek hamile kalamıcakmıyız.korktugumdan değil ama ümidim kırılmak üzere hazır sabrım varken ......:5:ama aralıklara dikkat 5 hafta falan sürmedii

Son düzenleme:
arkadaslar aranza bende yenı katıldm 1bucuk hafta once bende kımyasal gebelık yasasm szlere sorum varmı aranzda kımyasl gebelık yasaypta ardndan hemen hamıle kalanlar lutfen yardmcı olun :84::2:

vallaha ilkahcım inan bende seninle aynı sorunun cevabını bulup inanmaya çalışıorum çünkü ben iki aydır üstüste yaşıorum bu kimyasal olayını inan canım sıkılmıor diilll ama yapacak bişey yok rabbim hakkımızda hayırlısı nasip etsinnnn gülümmmm:26:

evet canım deger 20,21 iken 5 gün sora 100 yükseldi ve 3 gün sora 33 e düştü acaba hep böle mi gidecek hamile kalamıcakmıyız.korktugumdan değil ama ümidim kırılmak üzere hazır sabrım varken ......:5:ama aralıklara dikkat 5 hafta falan sürmedii

valla canım genelde cok kucuk bısey cıkıo sonrasında hamile kalan cok tanıdıgım var ınsllh allahım bizede nasip eder ben hafta bi doktora başlıycam son düşükten sonra doktorumu degıstımeye karar verdim.yeni gideceğim hoca türkiyede yüksek riskli gebelik ünitesini ilk kuran bayan doktor ismi profdr vildan ocak bakalım hayırlısı....:61:

2 kimyasal gebelikten 3 ay sora şuan 6+5 hafta hamileyim kesemde göründü ama yarınki kontrolde umarım bebeğimi görebileceğim allahın izniyle kalp atışlarını duyabiliriz umarım.bu arada yarın 7+5 olması gerekioo kısmett

2 kimyasal gebelikten 3 ay sora şuan 6+5 hafta hamileyim kesemde göründü ama yarınki kontrolde umarım bebeğimi görebileceğim allahın izniyle kalp atışlarını duyabiliriz umarım.bu arada yarın 7+5 olması gerekioo kısmett

hayırlı olsun canım. benim de kimyasal gebeliklerim oldu ve forumda benim gibi olan birilerini bulmaya çalışıyorum.gebelik öncesi araştırmalarını yaptırdın mı ? hangi ilaçları kullandın?

hayırlı olsun canım. benim de kimyasal gebeliklerim oldu ve forumda benim gibi olan birilerini bulmaya çalışıyorum.gebelik öncesi araştırmalarını yaptırdın mı ? hangi ilaçları kullandın?

vallaha gülüm hiçbir ilaç kullanmadımhayata devam ettim hatta olmayacak sanırım diede kendimi alıştırmaya başlamıştım.ama sana bişey diyeyimmi aslında kimyasal gebelik die değilde o sadece rahime tutunamadan düşen normal bir gebelikmiş.adı kimyasal ama benim doktorum yeni sosyete doktorlar yüzünden adını kimyasal koydular die dalga geçio.spirallimiydin mesela birde 4-5 sene ve yukarısı ara verdiysen tutması 6ay ve 1 seneyi buluomus.şayet ilk gebelikse yas kaç ona göre bilgilendirmeye çalışırım seni.aa birde gebelik öncesi araştırmalar derken doktor kontrolü falanmı?

Back
X