kimyasal gebelik

Bu kimyasal gebelik nerden cikti anlamiyorum. Ama gerçekten uzulmeye kafaya takmaya değmez. Adetim bitti qibi doktoruma gidicem ve ne yapmam gerektiğini sorcam.allahtan otesi yalan ne zaman kismet ederse artik

benimde senin gibi adetim 28 de bir geliyor.ortalama yumurtlama zamanım 14. gün.anlamak için ovulasyondan hariç akıntındanda kontrol edebilirsin yumurlamayı.internette yazıyodu.ben ilk denememde hamile kaldım ama dediğim gibi kimyasal oldu.adetının 10. gununden itibaren akıntına bak.iki parmagının arasında akıntıyı sıkıştırıyorsun.parmaklarını yavaşça açıyorsun eger akıntı iki parmagada yapışıyorsa sümüksü yapı oluşmuşsa yumurtlama oluşmuş demektir.yapışmıyorsa beklıceksin

benimde senin gibi adetim 28 de bir geliyor.ortalama yumurtlama zamanım 14. gün.anlamak için ovulasyondan hariç akıntındanda kontrol edebilirsin yumurlamayı.internette yazıyodu.ben ilk denememde hamile kaldım ama dediğim gibi kimyasal oldu.adetının 10. gununden itibaren akıntına bak.iki parmagının arasında akıntıyı sıkıştırıyorsun.parmaklarını yavaşça açıyorsun eger akıntı iki parmagada yapışıyorsa sümüksü yapı oluşmuşsa yumurtlama oluşmuş demektir.yapışmıyorsa beklıceksin
A bunu bilmiodum.denicem.kesin sonuc veriomu

E
benimde senin gibi adetim 28 de bir geliyor.ortalama yumurtlama zamanım 14. gün.anlamak için ovulasyondan hariç akıntındanda kontrol edebilirsin yumurlamayı.internette yazıyodu.ben ilk denememde hamile kaldım ama dediğim gibi kimyasal oldu.adetının 10. gununden itibaren akıntına bak.iki parmagının arasında akıntıyı sıkıştırıyorsun.parmaklarını yavaşça açıyorsun eger akıntı iki parmagada yapışıyorsa sümüksü yapı oluşmuşsa yumurtlama oluşmuş demektir.yapışmıyorsa beklıceksin[/QUOTE

Eğer olduysa öyle iliskiyemi gircez

ovülasyon takibi bu oluyor yani.burada amaç yumurta ve spermin karşılaşabilmesini sağlamak.onlar karşılaştımı gerisi allaha kalmış artık

ben geçen ay ilk denemem de yaptım bu şekilde takip gebelik oluştu ama rahme tutunamayıp düştü.kimyasal gebelik oldu yani

Evet takip ediyorum cnm dun âdet oldum gene bi aglamalar falan eşim yapma böyle allaha şükür derdimiz yok dio ama elde değil işte sen ne kadarlik evlisin yas kac
ben 2 buçuk senelik evliyim canım yaşım 28 bizde sperm hareketliliğinde problem var bakalım onu yenmeye çalışıyoruz takviyeler ilaçlar bu ay tekrar test yapıcaz olmad biiz tüp bebeğe geçicez bakalım rabbimden herşey ama sen sakın üzülme kimyasal gebelikten sonra 3 4 ayda hamile kalan çok kişi tanıdım bu forumda o yüzden sen şu gittigidiyordan ovulasyon testinden alıp 2 3 ay öle dene inşallah hayırlı haberler vericeksin

Anladim.tatlim.insllah birbirimize güzel haberler veririz. Allahim en kisa zamanda tüm bebeg isteyenlere nasip etsin

kızlar bende kimyasal gebelik mağduruyum eylülde yaşadım büyük bir şokgeçen ay adetim erken geldi yumurtlama günümü denk getiremedim ovülasyon testi aldım internetten oda geç geldi kullanamadım bu ay şimdi adetime 5 gün falan var bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay testi kullanacağım

Bende dusunuom kullanmaya o testleri ama ya bundan önce doktora gidip tavsiye almayo düşünüyorum belki ilaç verir

Bende 13 Kasım'da öğrendim kimyasal gebelik geçirdiğimi. Gerçekten çok yıpratıcı bir durum. Sevdiklerinle bu mutlu haberi paylaşıp hayaller kurmaya başlıyorsun kısa bir süre sonra da her şey yalan oluyor :( belki çok erken ama ipimi bile Alıp yelek örmeye başlamıştım. Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.

Back
X