Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A bunu bilmiodum.denicem.kesin sonuc veriomubenimde senin gibi adetim 28 de bir geliyor.ortalama yumurtlama zamanım 14. gün.anlamak için ovulasyondan hariç akıntındanda kontrol edebilirsin yumurlamayı.internette yazıyodu.ben ilk denememde hamile kaldım ama dediğim gibi kimyasal oldu.adetının 10. gununden itibaren akıntına bak.iki parmagının arasında akıntıyı sıkıştırıyorsun.parmaklarını yavaşça açıyorsun eger akıntı iki parmagada yapışıyorsa sümüksü yapı oluşmuşsa yumurtlama oluşmuş demektir.yapışmıyorsa beklıceksin
benimde senin gibi adetim 28 de bir geliyor.ortalama yumurtlama zamanım 14. gün.anlamak için ovulasyondan hariç akıntındanda kontrol edebilirsin yumurlamayı.internette yazıyodu.ben ilk denememde hamile kaldım ama dediğim gibi kimyasal oldu.adetının 10. gununden itibaren akıntına bak.iki parmagının arasında akıntıyı sıkıştırıyorsun.parmaklarını yavaşça açıyorsun eger akıntı iki parmagada yapışıyorsa sümüksü yapı oluşmuşsa yumurtlama oluşmuş demektir.yapışmıyorsa beklıceksin[/QUOTE
Eğer olduysa öyle iliskiyemi gircez
ovülasyon takibi bu oluyor yani.burada amaç yumurta ve spermin karşılaşabilmesini sağlamak.onlar karşılaştımı gerisi allaha kalmış artık
ben 2 buçuk senelik evliyim canım yaşım 28 bizde sperm hareketliliğinde problem var bakalım onu yenmeye çalışıyoruz takviyeler ilaçlar bu ay tekrar test yapıcaz olmad biiz tüp bebeğe geçicez bakalım rabbimden herşey ama sen sakın üzülme kimyasal gebelikten sonra 3 4 ayda hamile kalan çok kişi tanıdım bu forumda o yüzden sen şu gittigidiyordan ovulasyon testinden alıp 2 3 ay öle dene inşallah hayırlı haberler vericeksinEvet takip ediyorum cnm dun âdet oldum gene bi aglamalar falan eşim yapma böyle allaha şükür derdimiz yok dio ama elde değil işte sen ne kadarlik evlisin yas kac