Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 2 senelik evliyim hic korunmadim hamile kalamadim bundan 4 ay önce kimyasal gebelik gecirdim ama halen bi sonuç yok kimyasal gebelikten sonra hamli kolay kalirsin demişlerdi ama ne yapmaliyim
Evet cnm ben yasamstm hatta on gunden fazla surunce netten arastrma yaptm bu sayfayi buldum herkez test yapmami tavsiye etmsti bnde yaptm ikinci czgi pembe ckmsti hamilesin dediler kimyalsal gebelikmskızlar kımyasal gebelikte önce kahverengi lekeler mi yaşadınız ?
Evet adetimden Iki gun once lekelenme basladi. Test yaptim negatif cikti. Heralde Dedim regl oluyorum. Ama lekelenme kanamaya donmeyince tekrar test yaptim bu Sefer pozitif cikti ama lekelenmem hic bitmedi ve kanamam basladi Gebe oldugumu ogrendikten Bir hafta sonra da Dusuk yaptim. Kasim ayinda oldu dusuk. O zamandan beri deniyoruz ama daha hamile kalamadimkızlar kımyasal gebelikte önce kahverengi lekeler mi yaşadınız ?
beta hcg kaç çıkmıştı senınEvet cnm ben yasamstm hatta on gunden fazla surunce netten arastrma yaptm bu sayfayi buldum herkez test yapmami tavsiye etmsti bnde yaptm ikinci czgi pembe ckmsti hamilesin dediler kimyalsal gebelikms
ıkı gun snraaa tekraar yptr cnm bnm düşmustu degerlerım ıkıncıde 124.64 ckmstı snra 94.54 cktıbende de lekelenme var suan kan verdım beta hcg 52 çıktı
ögrendıgınde betahcg degerın çok güzelmişti benımkı çok düşük ve lekelenmem var hıc umudum yok eşime demedim hıc eger olursa suprız yapıcam ALLAH yardımcım olsun inşallahıkı gun snraaa tekraar yptr cnm bnm düşmustu degerlerım ıkıncıde 124.64 ckmstı snra 94.54 cktı
cnm hc bellı olmz belkıde yerlesme oluyordurögrendıgınde betahcg degerın çok güzelmişti benımkı çok düşük ve lekelenmem var hıc umudum yok eşime demedim hıc eger olursa suprız yapıcam ALLAH yardımcım olsun inşallah
agzın bal yesın inaşallah canımcnm hc bellı olmz belkıde yerlesme oluyordur
Evet:) 1 gün geciktiğinde ilişkidn sonra geldi ve hergün nokta gibi gelmeye başladı canım.kızlar kımyasal gebelikte önce kahverengi lekeler mi yaşadınız ?
sende mi yaşadın canım kımyasal gebelik bende yaşamıştımEvet:) 1 gün geciktiğinde ilişkidn sonra geldi ve hergün nokta gibi gelmeye başladı canım.
EVET canım kimyasaldan sonra 2 kere adet oldum.sende mi yaşadın canım kımyasal gebelik bende yaşamıştım