kimyasal gebelik

yusufiliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
19
3
3
34
Arkadaşlar 2 senelik evliyim hic korunmadim hamile kalamadim bundan 4 ay önce kimyasal gebelik gecirdim ama halen bi sonuç yok kimyasal gebelikten sonra hamli kolay kalirsin demişlerdi ama ne yapmaliyim

Arkadaşlar 2 senelik evliyim hic korunmadim hamile kalamadim bundan 4 ay önce kimyasal gebelik gecirdim ama halen bi sonuç yok kimyasal gebelikten sonra hamli kolay kalirsin demişlerdi ama ne yapmaliyim

arkadaşlar bu mesajı herkes okusun diye yazıyorum çünkü bende bu sitelerde arayış içindeydim..

bende bir kimyasal gebelik yasadım ve düştü yaklaşık kanamam 7 gun sürdü vesonra bitti tabiki çok ağrılı ve yoğun geçti.ve biz arkasından hiç korunmadık 4 ay hamile kalamadım ve moralim çok bozulmuştu niye olmuyor diye ne zamanki kafamdan ne zaman hamile kalıcam endişesini attım ve ben o ay hamile kaldım tam 4 ay sonra hamile kaldım ve suan çok sağlıklı gidiyor hiç kimse moralini bozmasın

Endişelenme hiçbi sorun yoksa elbet olacaktır kafanızdan atın rahat bırakın kendinizi

Bnde kimyalsal gebelik yasadm :( cok kotu bsey insan umutlanio ama en azindan hamile kalablcegimizi ogrendik henz adet gormedm bir ay snra hamile kalanlar varms ins. Bzde en kisa zamnda muradimiza ereriz :(

kızlar kımyasal gebelikte önce kahverengi lekeler mi yaşadınız ?
Evet cnm ben yasamstm hatta on gunden fazla surunce netten arastrma yaptm bu sayfayi buldum herkez test yapmami tavsiye etmsti bnde yaptm ikinci czgi pembe ckmsti hamilesin dediler kimyalsal gebelikms

kızlar kımyasal gebelikte önce kahverengi lekeler mi yaşadınız ?
Evet adetimden Iki gun once lekelenme basladi. Test yaptim negatif cikti. Heralde Dedim regl oluyorum. Ama lekelenme kanamaya donmeyince tekrar test yaptim bu Sefer pozitif cikti ama lekelenmem hic bitmedi ve kanamam basladi Gebe oldugumu ogrendikten Bir hafta sonra da Dusuk yaptim. Kasim ayinda oldu dusuk. O zamandan beri deniyoruz ama daha hamile kalamadim :(

ıkı gun snraaa tekraar yptr cnm bnm düşmustu degerlerım ıkıncıde 124.64 ckmstı snra 94.54 cktı
ögrendıgınde betahcg degerın çok güzelmişti benımkı çok düşük ve lekelenmem var hıc umudum yok eşime demedim hıc eger olursa suprız yapıcam ALLAH yardımcım olsun inşallah

devlete gtmstım bn sureklı gıt gel yaaptırıodu mesaafede vaardı tekraar cgrmstı gtmedım ozele gttm degerlere baaaktı kımylsaal gbelk yaasaamssn dedı :( ama bdahakı hamılelıgı etkılemz dedı ınsllh en kısa zmnda olur

ögrendıgınde betahcg degerın çok güzelmişti benımkı çok düşük ve lekelenmem var hıc umudum yok eşime demedim hıc eger olursa suprız yapıcam ALLAH yardımcım olsun inşallah
cnm hc bellı olmz belkıde yerlesme oluyordur

Benimde hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra kahverengi lekelenmem oldu onuncu günde de düştü kimyasalmış.. Benim aklıma takılan adetten uc gun once benim hep kahverengi leke gelir dr stresten diyor ama progesteron eksikligim falan mi var diye dusunuyorum. Okudukca kafayi yicem sanirim :mad:

Back
X