kimyasal gebelik

Arkadaşlar 2 senelik evliyim hic korunmadim hamile kalamadim bundan 4 ay önce kimyasal gebelik gecirdim ama halen bi sonuç yok kimyasal gebelikten sonra hamli kolay kalirsin demişlerdi ama ne yapmaliyim
Bende esimle korundugum halde hamile kalmistim kimysal gebelikmis aradan 1 yil gecti korunmadigim ilk ay hamile kaldim sen doktora dnis belki biraz beklemk gerektir

Bayanlarrrr hamile kalan oldu mu kimyalsaldan sonra ben bu ay suphelenmeye başladım hiç kafama takmamistim umutlanmiyorum su anda ama bikac belirtiler görmeye basliynca tekrar döndüm bu siteye ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim şubat 6 da adet oldum normal adet günümde ama üç gündür kadınlarından. Batmalar oluyor. Şişkinlik var sürekli idara çıkıyorum adete on gün var daha :( test yaptım evde vardı cikmiyacagini biliyorum varsa bile ama evde var ya aklım ondaydı hep yapıtında kurtulaym dedim negatif çıktı tabi :)

herkese selamlar öncelikle, bn bikonuda fikir sorcaktım, hamilelik düşündüğüm için ve hamilelik öncesi tetkikler için doktordan randevu almıştım ve 1 ay sonraya randevu vermişlerdi ve ben o ay ilk denememzde hamile kalmışım, randevu tarihinde doktora gittiğimde adetim 5 gün gecikmişti ve kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim. Diğer yandan doktora bn aslında hamilelik öncesi kontrl amaçlı gelicegımı onun ıcın randevu aldığımı fakat bu süre içinde kımyasal gebelik yaşadığmı söyleyince,doktor bana bi sorun olmadığını ultrasonla baktığında temiz olduğumu ve kimyasal gebelik yasadığıma gore hamıle kalabıldıgımı ve denemelere devam edip tekrar hamıle kaldığımda gelmemı soyledı, Aklıma takılan ultrasonla altıma bakmaktan başka bır tetkik yapmadı kan değeridir vs vs başka ne tetkik oluyor bilmiyorum ama yapmadı acaba başka bır doktora gıtmelımıyım başka ne tetkikler yapılıyor vs sormak istedim. Dinlediğiniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar 2 senelik evliyim hic korunmadim hamile kalamadim bundan 4 ay önce kimyasal gebelik gecirdim ama halen bi sonuç yok kimyasal gebelikten sonra hamli kolay kalirsin demişlerdi ama ne yapmaliyim
Canım naaptin hamilelik varmı bende ocak ayında kimyasal gebelik yasadim hala biSe yok malesef

Back
X