Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah bende sizin gibi hemen gebe kalırımmBende ocakta kimyasal gebelik geçirdim şubatta hamileydim sikinti yapma Allah gönlüne gore versin inşallah :)
kimyasaldan sonra ki ay hamile kalanlar çok. inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın. bir arkdaşım iki hamileliğinde de hamile kalmadan önceki ay kimyasal hamilelik yaşamıştıKimyasal gebelik geçiren biri daha mı kolay hamile kalır?????
Insallah yasamazsiniz ins2 kez kimyasal gebelık geçirdim beklemedeyım 3. ye ınşallah yaşamam
ben geçirdim, 1 ay sonra kaldım.Kimyasal gebelik geçiren biri daha mı kolay hamile kalır?????
Bende beklemeye karar verdim gibihem dinlenirsin düşükten sonra hemde hamiş oldugunda dişin tekrar sorun olmaz..
Sormaya ne hacett hamilesin tabiki suphe etme silik de degil hcg yaptir yuksek cikacaktir gozun aydin hayirli olsunmerhaba arkadaslar ..uzun zmandır takıp edıyorum sızı henuz uye oldum en son adetım 8 mart hala hastalanmadım sabah ılk ısım evde test yapmak oldu.ama okadar sey bılıyoruzkı sevınemedım bılee..testımın resmı ektedır.kontrol edebılırmısınız lutfen![]()
(