KİMYASAL GEBELİK

çok teşekkürler çok ağrınız oldu mu? yoksa adet olur gibimiydi? çalışıyorum nasıl bir tedbir alayım
Benim adetlerim de agrılı gecer o agrıya göre daha hafifdi . Adet gibi oluyor önce kahve lekelenme basladı sonra kırmızıya ve daha yogunlaşmaya döndürdü arada parça gibi pıhtılar geliyor onlarda sancı yapıyor sadece yoksa sürekli var olan bi agrı olmuyor doktor bikaç ilaçda verdiydi onlarıda bitirdim son olarak hcg sıfırlanmışmı diye kontrole çağırıyor

bende on gün önce yaşadım adetimden 12 gün önce kanamam oldu ben puregon ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ç i 12 gün sonra açık pembe renginde gelen bi kanamam oldu sonra kahverengiye dönüştü vede çok sancım oldu doktora dedim yerleşme kanmasımıdır diye yok ara adettir dedi bende adet oldum diye test yapmamıştım sonra serum taktı ayrıca enfeksyion var die bir sürü antibiyotik kullandım sonra sancım daha da arttı evde test yaptım pozitif çıktı hemen gittim ama düşük riskin var dedi 2 gün sonra ise daha da arttı sancım gittim betam düşmüş kimyasal gebelik dedi
C:\DOCUME~1\sekreter\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif
şu anda ne yapacağımı bilmiyorum adetim ne zaman olur ne zaman dzene girer hiç bişey bilmiyorum çok üzgünüm
C:\DOCUME~1\sekreter\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif

Back