Kimyasal Gebelik

della33

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
20
6
6
40
Arkadaslar merhaba. 98e kadar cikan beta hcg degerim once 60a sonra 19a kadar dustu. Doktorumun dedigine gore kimyasal gebelik yasiyorum. Doktorum bir hafta sonra degerlerine bakalim 0-5 arasina inmeli dedi. Her hangi bir ilaca gerek yok dedi. Doktorum 2-3 gune kanaman baslar demisti fakat 4 gun oldu kanamam baslamadi. Daha once kimyasal gebelik yasayan arkadaslar surec nasil isliyor lutfen yazar misiniz?

ben nisanda yaşadım. benimde 150 ye kadar cıkıp kanama ile düşüşe basladi ama benim kanama hemen oldu. cuma gunu dr gitmistım 150 demisti saglıklı degıl demistı. sonra pazar gunu kanamam basladı gittik baktik 120 dusmus adet kanamsı gıbı 7 gun kanamam oldu ve kanama ıle birlikte dusuk yaptım. bana parol agrı kesıcı kullanabılırsın dedi dr agrın olursa. belim ve karnım agrıyordu.
dusukten 2 ay sonra tekrar adet olabıldım. bu ayda 10 gun gecıktım yıne

Sagol canim cevap icin. sana da cok gecmis olsun. Kurtaja falan gerek kalmadi degil mi canim? Daha once bir dusuk yapmistim ben 6 haftalik. kurtaj da olmustum. ama bu cok kucuk, insallah kurtaj falan olmaz yine.

Sagol canim cevap icin. sana da cok gecmis olsun. Kurtaja falan gerek kalmadi degil mi canim? Daha once bir dusuk yapmistim ben 6 haftalik. kurtaj da olmustum. ama bu cok kucuk, insallah kurtaj falan olmaz yine.
cok kcuk belli değerler,nden sakın kürtajı kabul etme. ben ozele gıdyordum adam bana hemen kürtaj yapalım dedi. baska ozele gıttım kadın bana ne kurtajı dedı daha olusmamıs bebek zaten dedi adet kanaması ıle atarsın dedi kı oylede oldu. adam dr ye kendısının dusmesını beklesem ve agrı kesıcı kullandam olmazmı dedım. hayır hayır hıc bırsey kullanma kurtaj yapalım 15 dakkada kurtaralım bosuna agrı cekme, dayanamaz agrılar cekersın dedi gozumude iyice korkuttu kurtaj olayım dıye. esım tuttu elımden goturdu. bır arkadasın tavsiye ettigi doktra oda parol kullan hamıleler bile kullanıyor onu dedi ALLAH razı oslun. dusukten sonrada artık bu kadın dr me gıttım hep ama sımdıde degerler normal cıktıgı ıcın gelmene gerek yok dedı.

Haklisin canim bazi ozeller para icin herseyi yapabiliyor. benim doktorum da beklememi soyledi. Degerin dusecegini kanamamin baslayacagini adetle atacagimi soyledi. deger baya dustu ama kanama baslamayinca endiselendim.

Haklisin canim bazi ozeller para icin herseyi yapabiliyor. benim doktorum da beklememi soyledi. Degerin dusecegini kanamamin baslayacagini adetle atacagimi soyledi. deger baya dustu ama kanama baslamayinca endiselendim.
doktorunu ara sor bakalım ne dıyecek. ama bırazdaha bekle ıstersen. benımkı dususe baslarken kanamada basladı. dıger gıttıgım dr de ozeldı.

Kzilar benim persembe gunh 30 pazar gunu yani dun 63 cikti ben deger arttigi icin acile gittim ordada 56 cikti. Ama benim kanamam cok degil lekelenme halinde . Dusuk yaptigimi soyledi doktor ama boyle lekelenmeyle duser mi kendiliginden. Bugun saglik ocagindada bakildi sonuclaini alicam yarin. Eger 30 dan yuksek cikarsa icinde parca kalmistir tam dusuk yapamamissindir degil hemen kadin dogumcuya gidip kurtaj olman gerekir dedi. İstemiyorum kurtaj olmak umarim dogal yolla kendiliginden sonlanir gebelik

Merhaba Hanımlar,

Allah'ın izniyle ilk hamileliğimi yaşıyorum. Yalnız Beta-HCG değerlerim normal seyrinde değil sanırım. 15 Ağustos'ta 64, 23 Ağustos'ta 349, 29 Ağustos'ta 645. Hamileliğimin 6. haftasındayım. Beta-HCG oranının iki günde iki katına çıkması gerektiğini biliyorum. Ama bu şekilde yavaş yükselip sağlıklı hamilelik yaşayan ve bebeğini kucağına alan var mı? Doktorum büyük ihtimalle kimyasal gebelik mevcut dedi. Bunun aksini yaşamış olanlarınız var mı?

Korkutmak istemem ama bana kimyasaldan çok dış gebelik gibi göründü. Kimyasal olsa şimdiye değeriniz düşmeye başlardı bence başka bi doktora daha danışın. Geçmiş olsun

canım mrb bende kimyasal gebelik yaşadım benim iki hafta sürdü kanamam ve ben nasıl adet günümu hesaplanacagmi bilmiyorum Normalde bir hafta süren Adetim iki hafta sürdü Ya kanamanin bittiği gündenmi hesaplama yapacam yoksa eski adetime göre mi birde kimyasal gebelik de adet aksamasi olur mu

Valla canim benim adetim zaten duzensiz okdugu icin hesaplamadim. Hesaplasamda isin icindem cikamazdim.
Bende dusuk yaparken 7 gun surdu adetim. Sonra 2 ay adet olmadim. 2 ay sonra adet oldugumda 9 yada 10 gun surdu. 10 gun sanirim. Sonraki adetimde 5 gunde bitti gibi 6. Ve 7 gun oyle sadece abdestim bozulacak kadar. Yani kanama olmadi ama damla seklinde geldi. Hatta hamileyim sandim. Ilk gunu pembe geldi cok az geldi 2 gun. Sonra cogaldi.

Duznesiz yani. Bu ayda nezaman olurum bir fikrim yok.

Dusukte hormonlar degisiyor. 2 adet sonrasi belli olur. Yeni gun hesaplarsin.
Atiyorum. 2 gun adet oldun ya... bit sonraki adeti bekle. Ama ilk adetten sonra 2. Adet gec gelebilir. Benim 2 ay sonra geldi. 3. Adetinde yeniden hesaplamaya baslarsin. Ilk adet gününden itibaren. Gecmis olsun canim.

çok sağol canım çok tsk ederim inşallah tez zamanda sende bebeğine kavuşursn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…