- 7 Mart 2016
- 166
- 31
- 13
- Konu Sahibi loveyou3434
Kızlar kimyasal gebelik yaşayanlara sormak istiyorum kimyasal gebelik öğrendikten kaç gün sonra sonlandı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim beta 51den 39a düştü. Doktor kanaman başlar dedi ama hala bişey yok. Sürekli yne kanda mı baktırmam lazım. Birde çoğu insan korunmaya gerek yok diyor. Çok karışık herşeyBeta hcg oranın düşünce 3 gün içerisinde normal hastalanırsın adetin kaç gün sürüyorsa o kadar sonra 1 ay ilişki yasak sonra tekrar çalışmalara DV'm canım
24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
Merhaba.benim de bi sorum var umarim yanitlarsiniz.regl tarihimden bir hafta.once pembe kahverengi akintim.oldu ve bir hafta surdu yerlesme kanamasi umudu ile test yaptim 4undede pozitif ama gittikce silik cikiyordu.regl gunu kan verdim1.20cikti ondan sonrada kaset testlerde negatif cikmaya basladi ve bir aydir kasiklarim cok agriyor.bugun regil olmam gereken gunun ustunden 8 gun gecti ama duzensiz adetim yumurta tembelligunden tedavi oluyorum sizce o akintiyla dusuk mu yaptim kimyasal gebelik mi yani?uzun.oldu k.bakmayin.lutfenBeta hcg oranın düşünce 3 gün içerisinde normal hastalanırsın adetin kaç gün sürüyorsa o kadar sonra 1 ay ilişki yasak sonra tekrar çalışmalara DV'm canım
Cnm bunu bilmen icin kan testi yaptirmaliydin. Ben kanamam oldugu halde gittim kan verdim ve pozitif cikti.Merhaba.benim de bi sorum var umarim yanitlarsiniz.regl tarihimden bir hafta.once pembe kahverengi akintim.oldu ve bir hafta surdu yerlesme kanamasi umudu ile test yaptim 4undede pozitif ama gittikce silik cikiyordu.regl gunu kan verdim1.20cikti ondan sonrada kaset testlerde negatif cikmaya basladi ve bir aydir kasiklarim cok agriyor.bugun regil olmam gereken gunun ustunden 8 gun gecti ama duzensiz adetim yumurta tembelligunden tedavi oluyorum sizce o akintiyla dusuk mu yaptim kimyasal gebelik mi yani?uzun.oldu k.bakmayin.lutfen
Kandaki B-HCG düzeyiniz azaldıktan sonra tekrardan adet olursunuz. Kimyasal gebelik hakkında detaylı bilgi edinmek için http://kadinvehastaliklari.com/kimyasal-gebelik-nedir/ bu linke göz atabilirsiniz.Kızlar kimyasal gebelik yaşayanlara sormak istiyorum kimyasal gebelik öğrendikten kaç gün sonra sonlandı ?
korunmaya gerek yok canım bende kimyasal gebelik geçirdim Dr korunma dedibenim beta 51den 39a düştü. Doktor kanaman başlar dedi ama hala bişey yok. Sürekli yne kanda mı baktırmam lazım. Birde çoğu insan korunmaya gerek yok diyor. Çok karışık herşey![]()
Sonuç be oldu lütfen cevp verin aynı durumdaym şuan24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
20 günlük gebelik sonlandı eylül ayında. 28 günde bir regl olurum düzenli olarak. vücudumu çok dinlerim baktım farklılık var test aldım pozitif kan verdim pozitif. lekelenmelerim vardı. dr ye gittim progestoran 200 verdi. fakat ertesi gün yani 34 gün düştü. 3 ay korun dedi dr ama korunmadık. folik asit önerdi zaten onuda kullanıyorum.Kızlar kimyasal gebelik yaşayanlara sormak istiyorum kimyasal gebelik öğrendikten kaç gün sonra sonlandı ?
Kimyasal gebeligimi ogrendim ertesi gunu adet olmstm ve beta 9,81 idi sonrasinda 10 ay sinra hamile kaldm smdi hamileyimKızlar kimyasal gebelik yaşayanlara sormak istiyorum kimyasal gebelik öğrendikten kaç gün sonra sonlandı ?