Kimyasal gebelik

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kızlar kimyasal gebelik yaşayıp parça düşüren oldu mu aranızda ve ne zaman oldu?Adet olmaya yakın mı?Yoksa ilk öğrendiğiniz zaman mi???

Ben kimyasal geçirdim adetim 3 -4 gün geçmisti kan tahlili yaptirdim agustosun 26 da ögrendim sevindim hamileyim diye degeri 500 lerde çıktı iki gün sonra leke geldi doktora gittim kese yok dedi kanamada başlamış kürtaj dedi degerim 92 düşmüştü ama ben kürtaj olmadım 1 hafta kanamayla attı sonrasında korunmadım hemen hamile kaldím şükür

Bende ekimin 12sinde ogrendim 75 kusurle kasimin ilk haftasi deger düşmeye basladi dis gebelik kimyasal gebelik karar veremediler en sonunda deger kendiliginden düştüğü icin kimyasal gebelik dediler.Benim deger 2 hafta önce 15 e düşmüştü sonrasinda baktirmadim cumartesi de adet olmaya basladim ama o gün adetle birlikte pecetete et parcasi geldi o gelen bebegimmiydi o gunden beri kafamda soru işareti küçücük nasil desem bilmiyorum ki:kızgın: onu cok merak ettim acaba kimyasal gecirip böyle birşey geçiren varmidir onu cok merak ediyorum:KK17:

Merhaba ben yeni katıldım buraya geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 6 aydır korunmuyorduk doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi yumurtlama gününü belirlemek için klomen verdi ve o ay 24 kasımda hamile olduğumu öğrendim ilk kan tahlilinde 53 çıktı daha sonra 45 e düştü doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi ve 3 Aralık tarihinde düştü adetimle birlikte korunmamiza gerek olmadığını 3 ay içinde tekrar gebelik olabilicegini söyledi acaba klomenden mı kimyasal oldu böyle bir şey yaşayan varmı yada kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalan cevaplarsaniz çok sevinirim

Bende gecen sene yasadim ilk hamile kaldigimda 2 bucuk aylikken kurtaj oldum kalp atisi yoktu iki ay sonra tekrar kaldim adetimden 3 4 gun once test yaptim pozitifti ilkinde doktora cok gittim bunda gitmiycm dedim kahverengi yogun akintim vardi camur gibi bir hafta sonra kanamaya dondu doktora gittim degerin duserse kimyasal dedi oylede oldu eve geldim normal adet oldum kan pihtisi geldi ilk kanamamin oldugu aksam oyle gitti yani bir sene oldu hala bekliyorum hamile kalamadim sonra doktora gittim biseyin yok dedi iki defa kalmissn dedi yine kalirsn dedi yolladı alttan bakti iltihap kist yok yumurtlamanda iy dedi ama bir senedir olmuo

Olduğunu öğrenip kaybetmek gerçekten zor bir durum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Bir sene geçmiş tekrar gitmeyi düşünmüyormusunuz ?

Evet stres bebek olayında çok etkiliymiş kendi haline bırak o zman olmuyor değil ya 2 kez hamile kalmışsın tekrar sağlıkla olur inşallah
Aynn cnm doktorda aynen oyle dedi hic kalmasan dedi yaparım test ilac ama sen iki defa kalmissn bu cok iyi ve oldugunu gosterio dedi brndr bu ay ovu testi aldim ama malesef bu ayda olmadi her ay birkur yapiyorum onun hevesiyle acaba olckmi diye haftalar öncesinden kafama takiyorum artik kur test yapmiycm ins hayirlisi olur senin icinde seni n varmi cnm ne kadardir deniosn

Aynn cnm doktorda aynen oyle dedi hic kalmasan dedi yaparım test ilac ama sen iki defa kalmissn bu cok iyi ve oldugunu gosterio dedi brndr bu ay ovu testi aldim ama malesef bu ayda olmadi her ay birkur yapiyorum onun hevesiyle acaba olckmi diye haftalar öncesinden kafama takiyorum artik kur test yapmiycm ins hayirlisi olur senin icinde seni n varmi cnm ne kadardir deniosn
6 ay denedik sorunmu var diye doktora gittim işte 7 inci ay hamile kaldım kimyasal oldu bu ay tekrar denedik adet gününü bekliyorum erken test yapmak istemiyorum bu öncekinde erken Öğrenmistim inşallah vardır bişeyler diye bekliyorum bakalım

Kizlar geçmiş olsun hepinize ama dusuklerim ardindan 1 yil süreyle olmuyorsa mutlaka hsg Çektirin. Belki tuplerde sıkıntı vardır bilemezsiniz

Kizlar geçmiş olsun hepinize ama dusuklerim ardindan 1 yil süreyle olmuyorsa mutlaka hsg Çektirin. Belki tuplerde sıkıntı vardır bilemezsiniz
Cnm sanmiyorum dusuk yasayanin tuplerinde sknti olacagi morfoloji olabilir oda spermle alakali kalitesz spermden dusuk tekrarlar tuolerde sknti olsa hic ilerlemez spremler ve hic kalinmaz benim ki sadece tahmin bise bildigimden yazmadim bunu

Yok canim bendw oyle diyordum senin gibi oyle degilmis iste bende gebe kaliyirdum ilerleywmuyurdum sol tüpüm tikanmis 3 gebelik yasadim ilk kizim hayatta geve kalıyorum hic aklima gelmezdi ama sol tupum kapali cikti

Gebelikler yani 2 düşük tikamis sol tüpü esimin testi de gayet normal bendede problem yok şükür ama malesef tupun 1 i kapali:KK61:

Yok canim bendw oyle diyordum senin gibi oyle degilmis iste bende gebe kaliyirdum ilerleywmuyurdum sol tüpüm tikanmis 3 gebelik yasadim ilk kizim hayatta geve kalıyorum hic aklima gelmezdi ama sol tupum kapali cikti
Tamam iste biri bile yetio benimde demek ki :)bide ben 2 ay once doktora gittim doktor alttan bakti tuplerin kapali oldugunu belki anlardi

Ha yok kuzum vajinal ultrasyonda gorulmez sadece hsg ve laparoskopi de görülüyor tupler vajinaldw kist yumurtlama onlari görüyor sadece tuplerini goremez bende oyle düşünüyordum ama degilmis:kızgın:

Ha yok kuzum vajinal ultrasyonda gorulmez sadece hsg ve laparoskopi de görülüyor tupler vajinaldw kist yumurtlama onlari görüyor sadece tuplerini goremez bende oyle düşünüyordum ama degilmis:kızgın:
Haklisin aslinda cunku gariplik var iste bir sene olmamasinda sanmiorm stres bir sene etkli olsn ama esimi de ikna edemiyorum. O sorun 2 ay once bile memlekete gidince annemle gittim gitmek istemio erken dio ama yaza kadar bekliycm sonra gzl bi doktora gtcnm ilcedeym cunku doktor yok burda sen ikinciyimi dusunuon simdi

Haklisin aslinda cunku gariplik var iste bir sene olmamasinda sanmiorm stres bir sene etkli olsn ama esimi de ikna edemiyorum. O sorun 2 ay once bile memlekete gidince annemle gittim gitmek istemio erken dio ama yaza kadar bekliycm sonra gzl bi doktora gtcnm ilcedeym cunku doktor yok burda sen ikinciyimi dusunuon simdi
Ewt canim ikinciyi düşünüyorum ama kismet olmadi devam etmedi vardir Allahin bir bildigi

Bende cokkk istiyorum mesela bana aşılama dedi tek tup saglam oldugu icin ne olursa olsun sakin ihmal etme. Zaman onemli yasta onemli ama mesela ben kizima 23 te hamileydim su an da 30um

Back
X