Kimyasal gebelik

haritacikiz

💜 KIZIM 💙 OĞLUM
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.466
1.878
133
Arkadaşlar merhaba iki hafta önce kimyasal gebelik geçirdim uzun zamandır hamile kalmak için uğraşıyordum ve hamile kaldım ama 5.hafta kahverengi akıntım başladı 6. Haftada kanamam başladı iki tane ceviz büyüklüğünde parça geldi merak ettiğim şey şu bebeğim cennetemi gitti belkide ruh bile üflenmedi ölünce onu görebilecekmiyim...Bi bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ?

Arkadaşlar merhaba iki hafta önce kimyasal gebelik geçirdim uzun zamandır hamile kalmak için uğraşıyordum ve hamile kaldım ama 5.hafta kahverengi akıntım başladı 6. Haftada kanamam başladı iki tane ceviz büyüklüğünde parça geldi merak ettiğim şey şu bebeğim cennetemi gitti belkide ruh bile üflenmedi ölünce onu görebilecekmiyim...Bi bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ?
Canım geçmiş olsun öncelikle bende bugün aynı durumu yaşadım. Ruh üflenmemiştir diye düşünüyorum bende ama annem hocasına sormuş, ahirette şefaatçi olacağını söylemiş inşallah öyle olur canım.

Canım geçmiş olsun öncelikle bende bugün aynı durumu yaşadım. Ruh üflenmemiştir diye düşünüyorum bende ama annem hocasına sormuş, ahirette şefaatçi olacağını söylemiş inşallah öyle olur canım.
İnş canım bebeklerimizi cennette görürüz Allahın izniyle

gecmis olsn kizlar bu ayin sekizinde bende kimyasal dusuk yaptm parcada dustu ve ayin 10 u gibi 113 tu deger.hamile kaldgm zaman gogusmde mavi damaralr belirginlesmisti ama simdi daha cok belirgin masmavi damar yollari gozkuyo.korunmuyrz biz tekrar gebelik olsa bile cok erkwn ama.bu eski deger dusmutr dimi simdiye kadr.dusuk kanamsi bitince hic agrim olmadi parca kalmis olma ihtimali sıfır hatta dr rahim temiz dedi.ama vajinam agriyo benm ustu sanciyo resmen nedendir acep

Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır büyük bir stres içindeyim. Adet gecikmesi yaşadıktan 3 gün sora beta hcg baktırdım 15,9 du. Bundan iki gün sonrada kanamam başladı normal regl kanaması. Bugünse beta hcg 63,8 çıktı. Doktor kimyasal gebelik gibi diyor fakat net birşey söyleyende yok. Kanamamda devam ediyor. Bu durumu yaşamış olan var mı?

Benimde adetim 3 gün sürdü ve yoğun pıhtılı ve kanamalıydı ama hiç dayanılmayacak ağrım olmadı acaba benimkide mi kimyasal gebelikti?

Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır büyük bir stres içindeyim. Adet gecikmesi yaşadıktan 3 gün sora beta hcg baktırdım 15,9 du. Bundan iki gün sonrada kanamam başladı normal regl kanaması. Bugünse beta hcg 63,8 çıktı. Doktor kimyasal gebelik gibi diyor fakat net birşey söyleyende yok. Kanamamda devam ediyor. Bu durumu yaşamış olan var mı?
ben de regl oldum üstüne bchg 59 cıktı sonra 70 ve 124 ama hala kahverengi kanama var. artış düzensiz biraz benim de. şu an aynı şeyi yaşıyorum nereye varacak bende bilmiyorum

Benim beta hcg 20 çıktı iki gün sonra gel dedi doktor. 14gündür lekelenme oluyor. Yerleşme kanaması mı yoksa düşük mü. Sizce?

Back
X