Kimyasal gebeliklerle ilgili bilgisi olan varmı

ERSU

05.11.2015
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
1.685
1.058
208
Arkadaşlar ben 5,5 yıllık evliyim 2 kere dış gebelik 5 kere kimyasal gebelik geçirdim araştırıldı kan pıhtılaşmasından başka bişey çıkmadı ama kan pıhtılaşması kese oluştuktan sonra etki yapıyormuş dr. öyle söyledi

ve bana tüp bebek yaptırmamı önerdi yumurtalar toplanıp döllendirdikten sonra genetik tahlil yapılıp eğer sağlamsa yerleştirilecekmiş 8 bini bulur dediler durumum yok şimdilik erteledim

ama bileniniz duyanınız varmı bu kadar çok kimyasal gebelik geçiren daha sonra kendiliğinden hamile kalıp çocuğunu kucağına alan varmı

Canım çok geçmiş olsun . Sanırım genetik hastalıktan dolayı bunları yaşıyorsun . Bence senin bünyen ile de alakalı bir durum olabilir . bu konuda uzman çok iyi doktorlar var . Tüp bebek bölümünde PGT diye bir başlık var oradaki arkadaşlar sana yardımcı olurlar istersen oraya da bir yaz canım .

teşekkür ederim arkadaşım gerçekten benim işim zor

genetik tahlillerimizde bir problem yok

dr. ürettilen yumurta veya spermde problem olabilir dedi

üzülüyorum

teşekkür ederim arkadaşım gerçekten benim işim zor

genetik tahlillerimizde bir problem yok

dr. ürettilen yumurta veya spermde problem olabilir dedi

üzülüyorum

merhaba ersu canım sana mutasyon testleri yapıldı mı? kardiyolipin ıgm pozitifmiş benimde aynı 29 mayısta 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu doktor kardiyolipin pozitifliğine bağlı pıhtılaşma dedi.mutasyon testi dediğim homozigot heterezigot diye sonucu oluyor genetik sana bakıldımı? kardiyolipin ıgg ve ıgm pozitif olup 0,6 cleaxen iğneyle bebeğini kucağına alan bir bayan var forumda.bende başka rastlamadım genelde mutasyonlara bakıyorlar tedavi şekli kan sulandırıcı zaten.yalnız cevap vermeyen durumlarda bu kardiyolipin pozitifliği varsa kortizon kullandırıyor bazı doktorlar bağışıklığı baskılamak için.zeyden63 var forumda şuanda bebeğini kucağına almak üzere profiline bakabilirisin.Rabbim tez vakit kucağını doldursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…